Ο σύλλογος Κεφαλλήνων Αργυρούπολης κάθε Σάββατο βράδυ και για τα επόμενα πέντε δημοσιεύει ένα επεισόδιο από τις «Κεφαλλονίτικες Ιστορίες». Δείτε το βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ.
«Η περιτομή του Παναγάκη»
Κοινωνία
16/01/2012 | 09:09

Ο σύλλογος Κεφαλλήνων Αργυρούπολης κάθε Σάββατο βράδυ και για τα επόμενα πέντε Σάββατα αναδημοσιεύει ένα επεισόδιο από τις «Κεφαλλονίτικες Ιστορίες» από το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Σκιαδαρέση.
Τα Σαββατόβραδα θα είναι πλέον γεμάτα γέλιο και κάζο κεφαλλονιτών. Για πρώτη φορά Σύλλογος Κεφαλλονιτών σε όλη την Ελλάδα διοργάνωσε τέτοια βραδιά και αναβιώσε τις ιστορίες αυτές ξανά όπου θυμήθηκαν οι παλαιότεροι και έμαθαν οι νεότεροι. Ο δραστήριος Πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντάτος είχε αυτήν την ιδέα την οποία έχουν ζητήσει να την επαναλάβουν και σε άλλους Συλλόγους για τα μέλη τους με την αιγίδα του Συλλόγου της Αργυρούπολης.
http://www.youtube.com/watch?v=6f14ZlSZi38&feature=player_detailpage#t=2s However, a dual usb cable is packed in with g-connect, enabling you to flexispy scam use the drive with mini-usb or full-sized usb ports on a computer

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer