Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζει ενεργά τις εκδηλώσεις με τις Ferrari στην Κέρκυρα
Πολιτική
11/06/2018 | 22:06

Ένα υπέροχο θέαμα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της Κέρκυρας, με την έλευση περισσότερων από 30 πολυτελών αυτοκινήτων στο νησί. Οι εκδηλώσεις από το Club Passione Rossa της Ιταλίας, διεξάγονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η οποία παρέχει και υλική στήριξη στην φιλοξενία των μελών του Ferrari Club. Την εκδήλωση υποστηρίζει ακόμη το Επιμελητήριο Κέρκυρας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Τα υπέροχα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στην Κέρκυρα και αύριο, στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως, με εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και συμμετοχή του κόσμου, από τις 6 μ.μ. και για τρεις περίπου ώρες. Εκεί θα βρεθεί και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Club Ferrari Fabio Barone, θα λάβει μέρος  μαζί με τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν και θα συζητήσει με τους διοργανωτές ιδέες και σκέψεις για το μέλλον της εκδήλωσης.

“Αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση. Ήταν αίτημα του επαγγελματικού κόσμου της Κέρκυρας κι εμείς, στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε συνοδοιπόροι στις δράσεις που σχεδιάζουν. Επιπλέον βρήκαμε την ιδέα θαυμάσια για την προβολή του νησιού, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων πρωτότυπων δράσεων που μόνο θετικά προσφέρουν στον τόπο μας”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος.

Ήδη οι Ferrari που βρίσκονται στην πόλη της Κέρκυρας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, ενώ είναι αρκετοί οι δημοσιογράφοι από ΜΜΕ κυρίως της Ιταλίας που καλύπτουν τις εκδηλώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia