Η ώρα της μαμάς… Η δική μου ώρα! (Επιτέλους!)
Γυναίκα
22/06/2018 | 18:49

Άλλη μια μέρα τελείωσε! Το τέλος της μέρας για μένα είναι η ώρα που τα παιδιά κοιμούνται! Αυτή είναι η ώρα που χαλαρώνω, κάθομαι στον καναπέ και πριν ανοίξω την τηλεόραση σκέφτομαι όλα όσα δεν πρόλαβα να κάνω κατά τη διάρκεια της μέρας!

Όλα αυτά τα  κοριτσίστικα που μια μαμά ξεχνάει πολλές φορές! Να ξεφυλλίσω περιοδικά, να δώ τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι, ποια είναι η τάση στα μαλλιά, κοντά; Μακριά; Καστανά; Ξανθά; Κόκκινα;

Πόσο καιρό έχω να ασχοληθώ με όλα αυτά; Δεν θυμάμαι…

Ήρθε η ώρα  λοιπόν… Ο Νίκος λείπει  τα παιδία κοιμούνται και ο μαγικός κόσμος της μόδας ξετυλίγεται μπροστά μου. Όλα τα φορέματα, τα παπούτσια , οι μπλούζες και τα αξεσουάρ στα σχέδια και τα χρώματα του καλοκαιριού.  Ξεφυλλίζω τα περιοδικά που αγόρασα το πρωί.. Πόσο καιρό είχα να αγοράσω περιοδικά!  Ξεφυλλίζοντας τα, μετά από τόσο καιρό, σκέφτομαι πόσο πολύ μου άρεσε πάντα να ασχολούμαι με τη μόδα. Θυμάμαι ότι κάποτε ενημερωνόμουν για όλα αυτά κάθε βδομάδα. Ήταν η αγαπημένη μου ασχολία.  Και σήμερα, βλέπω ότι ήρθε η ώρα  να βρώ χρόνο για εκείνη τη βόλτα στα μαγαζιά που όλο ακυρώνω..

Καλό είναι τελικά τις ευκαιρίες που έχουμε για χαλάρωση να τις εκμεταλλευόμαστε. Και πίστεψέ με μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα που μας λείπουν ακόμα κι όταν είμαστε στο σπίτι μας.

Γιατί όταν είμαστε καλά με τον εαυτό μας, είμαστε καλύτερες σε όλους τους ρόλους μας!!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Πηγή: anastasiasworld.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia