Η ομάδα που συγκέντρωσε για τον Πολιτισμό ο Αλέξανδρος Παρίσης είναι ότι καλύτερο διαθέτει ο τόπος μας -Η αγάπη τους για τα πολιτιστικά δρώμενα είναι γνωστή
Πολιτισμός
12/09/2023 | 15:57

Η αγάπη του Αλέξανδρου Παρίση για τον Πολιτισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα είναι γνωστή. Άλλωστε επί των ημερών του οι Κεφαλονίτες έζησαν τις ποιοτικότερες εκδηλώσεις και φυσικά συγκρίνουν με την καθολική απαξίωση του Πολιτισμού τα τελευταία χρόνια επί δημαρχίας Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Πώς όμως ο Γνήσιος κατόρθωσε να φτιάξει αυτή τη dream team του Πολιτισμού για την οποία οι προσδοκίες είναι ήδη πολύ υψηλές; Ο Αλέξανδρος Παρίσης έδωσε το χώρο και τη δυνατότητα στον Παναγή Μπαρμπάτη, στον Σπύρο Καραβιώτη και στον Άγγελο Μουρελάτο να φτιάξουν το πρόγραμμα του Πολιτισμού με βάση την τεράστια εμπειρία τους και όχι τα συνηθισμένα δημοτικά ευχολόγια.

Τρεις καταξιωμένοι Κεφαλονίτες που διακρίνονται για την αγάπη τους για το νησί μας έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για τον Πολιτισμό και την Παράδοση του τόπου μας το οποίο πραγματικά θα χαρακτηρίζεται ως Πολιτιστική Αναγέννηση!

 

Ισχυρή Κεφαλονιά
Αλέξανδρος Παρίσης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer