Η ΝΔ Κεφαλονιάς για την ψήφιση του άρθρου 62 στη Βουλή για τις εργατικές κατοικίες Ληξουρίου
Πολιτική
12/03/2021 | 15:55

Έχοντας απομείνει μόνο το τυπικό μέρος της υπόθεσης, ψηφίστηκε στην ολομέλεια της Βουλής το άρθρο 62 του σχεδίου νόμου «Η Ελλάδα σε κίνηση: Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα – Μικροκινητικότητα – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό, την απλούστευση και την ψηφιοποίηση διαδικασιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών», που αποτελούσε προϋπόθεση για τη διαδικασία ανακατασκευής και επισκευής των Εργατικών Κατοικιών Ληξουρίου.

Το άρθρο 62 του αφορά στην τροποποίηση του άρθρου 43 του ν. 4305/2014 και περιλαμβάνει πολεοδομικές ρυθμίσεις για την ανακατασκευή ή επισκευή των εργατικών κατοικιών Ληξουρίου.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες, δίνει λύση σε ένα μείζον ζήτημα της κοινωνίας της Παλικής μετά τους σεισμούς του 2014. Στην σημαντική αυτή εξέλιξη για το νησί μας, μεγάλη ήταν και η προσπάθεια που κατέβαλε προσωπικά ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, γνωρίζοντας από κοντά το πρόβλημα μέσω της επίσκεψής του στην Κεφαλονιά πριν από ένα χρόνο.

Δυστυχώς όμως η ταλαιπωρία των κατοίκων της Παλικής  δεν φαίνεται να συγκίνησαν ιδιαίτερα τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι καταψήφισαν το άρθρο 62, προτάσσοντας προφανώς την κομματική τους ταυτότητα έναντι της ταυτότητας του πολίτη που ενδιαφέρεται για το κοινό καλό. Πλην αυτού, αξίζει να τονίσουμε πως ακόμη κι όταν ήταν Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia