Ποιος έκανε την αποκάλυψη
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου νέα πρόεδρος στον ΕΦΚΑ;
Πολιτική
10/04/2018 | 21:36

Μετά το φιάσκο με τον επίδοξο διοικητή του ΕΦΚΑ, Στάθη Μαρίνο, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (σε συνεννόηση φυσικά με τον Αλέξη Τσίπρα) προαλείφει για την συγκεκριμένη θέση την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Την «πληροφορία» μεταφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter: «Μετά την τοποθέτηση του κ Κουβέλη ως υφυπουργού Καμμένου, μαθαίνω ότι αποκαθίσταται και η Μαριλίζα στη θέση διοικητή του ΕΦΚΑ. Ήταν δίκαιο, γίνεται πράξη!»

Όπως φαίνεται η πρώην υπουργός που υπηρέτησε επί σειρά ετών το ΠΑΣΟΚ και πλέον έγινε… ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει ένα πόστο που το τελευταίο διάστημα έψαχνε εναγωνίως. Η παραίτηση του Στάθη Μαρίνου της άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα, δεδομένου ότι εδώ και αρκετό διάστημα έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με το Μέγαρο Μαξίμου.

Απομένει, αν φυσικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, να συναινέσει η επιτροπή ΔΕΚΟ, της οποίας την πλειοψηφία διαθέτουν ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ. Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι μόλις πιρν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε ότι ο επίδοξος προκάτοχός της ήταν «μπλεγμένος» σε αναθέσεις της ΗΔΙΚΑ προς τον συνέταιρό του.

Πηγή: liberal

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer