Η κόμησσα της Κέρκυρας: Η άγνωστη ιστορία για την ταινία που αποκάλυψε η Φίνος Φιλμ
de Facto
08/02/2022 | 15:45

Σαν σήμερα, πριν από 50 χρόνια, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η θρυλική ταινία “Κόμησσα της Κέρκυρας” με πρωταγωνίστρια την σπουδαία Ρένα Βλαχοπούλου.


Η Φίνος Φιλμ τίμησε αυτή την ημέρα ανεβάζοντας στα social media ένα απολαυστικό βίντεο και αποκαλύπτοντας παράλληλα μια άγνωστη λεπτομέρεια για την ταινία.
“Η «Κόμησσα της Κέρκυρας» κλείνει σήμερα τα 50 και της ευχόμαστε να τα χιλιάσει!!
Όταν ο Σακελλάριος πρότεινε στον Φίνο να γυρίσει αυτή την ταινία, ήξερε ότι θα του στοιχίσει πολλά χρήματα με γυρίσματα στην Κέρκυρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είχε επίσης μεγάλη εμπιστοσύνη στην «τρελοκερκυραία» Ρένα ότι θα ταυτιστεί τόσο με τον ρόλο που θα τον απογειώσει.
Σύμμαχοί της ένα προσεκτικά διαλεγμένο επιτελείο, με τον Φώτη Μεταξόπουλο και την Νάντια Φοντάνα να μεταμορφώνουν τους δρόμους της Κέρκυρας σε μια απέραντη πίστα χορού, την εξαιρετική Νόνικα Γαληνέα σε β’ γυναικείο ρόλο να υποστηρίζει κωμικά τη Ρένα, αλλά και τον Κερκυραίο συνθέτη Γιώργο Κατσαρό να γράφει μαζί με τον Σακελλάριο το διαχρονικό τραγούδι «Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι». Έτσι, γεννήθηκε η ξακουστή μας «Κόμησσα» που σήμερα σβήνει 50 κεράκια” αναφέρεται στην ανάρτηση της Φίνος Φιλμ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer