Απίστευτο περιστατικό στο Αργοστόλι
Η κλοπή του αστυνομικού οχήματος έγινε αντιληπτή όταν … τράκαρε ο μεθυσμένος δράστης!!!
16/11/2020 | 13:34

Είναι από τις περιπτώσεις που η … αστυνομική επιστήμη δηλώνει αφοπλισμένη, καθώς το παράδοξο έως τραγελαφικό περιστατικό, έρχεται σε μια περίοδο με αυξημένη αστυνομική ετοιμότητα και προσήλωση στις παραδοσιακές έννοιες της φύλαξης και διαφύλαξης πρώτιστα της αυτοπροστασίας.

Ο τραγέλαφος, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr με την απαραίτητη υποσημείωση ότι για κάθε παραδοξότητα υπάρχει αίτιο, αιτιατό και αιτίαση, συνέβη έξω από το τμήμα του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.

Όπως σημειώνεται, είχε προηγηθεί η μετάβαση στο τμήμα ενός υπηκόου Ουκρανίας σε κατάσταση … εμφανούς μέθης, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί για υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Κατά την αποχώρηση του, ο υπότροπος άνδρας και μέσα στην παραζάλη του υπερβολικού αλκοόλ, βρήκε σε … κατάσταση ετοιμότητας το αστυνομικό όχημα του τοπικού γραφείου εγκληματολογικών ερευνών με το κλειδί στη μίζα, το πήρε κι αποχώρησε!!!

Ευτυχώς για την τοπική ΕΛΑΣ, ο οδηγός όπως ήταν με μαθηματική ακρίβεια φυσικό, τράκαρε σε μικρή απόσταση μετά την απομάκρυνση του από το τμήμα και κάπως έτσι έγινε γνωστή η απώλεια του περιπολικού.

Σημειώνουμε πως κάποιες αιτιάσεις περί αντίληψης του σκοπού για την κλοπή και καταδίωξη του δράστη, ελέγχονται ως ανακριβείς.

 

Του Γιώργου Καραϊβάζ από το bloko.gr