Ένα ντοκιμαντέρ ...γιορτή!
Η Κεφαλονιά στο τηλεοπτικό Channel 5 της Μεγάλης Βρετανίας!
Τουρισμός
11/02/2020 | 20:49

Η Κεφαλονιά μας συμπεριλαμβάνεται στο σπουδαίο ντοκιμαντέρ “Η Νέα Ελληνική Ζωή Μου” (My New Greek Life) που θα προβληθεί σε επεισόδια από απόψε  (11/2) το βράδυ στις 22:00 ώρα Αγγλίας στο Channel 5 της Μεγάλης Βρετανίας!

Πιο συγκεκριμένα το νησί μας θα είναι ένα από τα 4 Ελληνικά νησιά (επίσης η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Ρόδος) τα οποία θα τα γιορτάσουν, όπως λέει η ανακοίνωση, στο ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει θέμα τους Βρετανούς οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Το ντοκιμαντέρ της εταιρίας παραγωγής  RDF Television γίνεται σε στενή συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου  (ΕΚΚ) το οποίο βοήθησε έτσι ώστε τα γυρίσματα στην Ελλάδα να είναι, όπως τόνισαν, μια πραγματική χαρά! Το ΕΚΚ βοήθησε την εταιρεία παραγωγής βρίσκοντας στελέχη για τα γυρίσματα και με την Ελληνική γραφειοκρατία!

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ έγιναν μόλις πέρυσι από τον Αύγουστο μέχρι το Νοέμβριο 2019!

Εκτός από την προβολή των πανέμορφων και θεαματικών τοπίων, με προφανές θετικές επιπτώσεις στον τουρισμό και τις επισκέψεις Βρετανών στην Κεφαλονιά μας οι παραγωγοί δηλώνουν πως θέλουν να τους εμπνεύσουν και να πουν: “Αφού μπόρεσαν αυτοί να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, μπορώ κι εγώ!”

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer