Η Κεφαλονιά στο Γερμανο-Ελληνικό Συνέδριο στο Münster
Τουρισμός
08/02/2018 | 11:41

Την πρόσκληση της Επιστημονικής Επιτροπής του Γερμανο – Ελληνικού Συνεδρίου στο Δήμο Κεφαλονιάς για συμμετοχή του Α/Δημάρχου κ.Ευάγγελου Κεκάτου στις εργασίες της Επιστημονικής Εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στο Münster της Γερμανίας από 10 έως 11 Φεβρουαρίου, έκανε αποδεκτή το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσεων Τουριστικής και Πολιτιστικής προβολής της Κεφαλονιάς στη Γερμανία με σκοπό την περαιτέρω ενεργοποίηση του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος , που πλέον λόγω και της πρόσφατης αναγγελθείσας απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με το Νησί είναι και πρακτικά εφικτή.

Το Συνέδριο θα τιμήσoυν με την ενεργό συμμετοχή τους σημαντικές Προσωπικότητες , μεταξύ των οποίων και ο Prof Heinz Warnecke, ο οποίος ταυτοποιεί, μέσω των πολύχρονων ερευνών του, το ιερό Ναυάγιο του Αποστόλου Παύλου με την Κεφαλονιά.

Ο κ.Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση θα έχει σειρά επαφών με Στελέχη και Παράγοντες της Τουριστικής Βιομηχανίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Γερμανία με σκοπό την παρουσίαση των εξαιρετικών μορφών εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων, που αναπτύσσονται επιτυχώς στην Κεφαλονιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer