Η Κεφαλονιά ένα Hub για το κρασί 2023 – Νέες Τεχνολογίες στο Αμπέλι
Κοινωνία
31/05/2023 | 17:50

Η Κεφαλονιά ένα Hub για το κρασί 2023 – Νέες Τεχνολογίες στο Αμπέλι

Για δεύτερη χρονιά θα λάβει χώρα η δράση του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς “Η Κεφαλονιά ένα Hub για το κρασί”, με το φετινό θέμα οι Νέες Τεχνολογίες στο Αμπέλι.

Με στόχο να γίνει η Κεφαλονιά επίκεντρο για το κρασί και όχι μόνο ένας οινοτουριστικός προορισμός, ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς με την Άνθεια Κώτση διοργανώνουν τη δράση αυτή που αποσκοπεί στο να εμβαθύνει πάνω σε μια θεματολογία που αφορά όλους στον κλάδο του κρασιού, με μια ανοιχτή συζήτηση με αξιόλογους ομιλητές.

Φέτος, οι Νέες Τεχνολογίες στο Αμπέλι έχουν την τιμητική τους, με τη θεματολογία αυτή να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Οι ομιλητές είναι ο κ. Στέφανος Κουνδουράς, καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης / γεωπόνος / οινολόγος, o Σταμάτης Διαβατίδης και ο Γιώργος Φεύγας, συνιδρυτές της εταιρείας FarmAir με έδρα στην Αμερική που ειδικεύεται σε νέες τεχνολογίες με drone, και ο Άρης Τσέλεπος οινολόγος του Κτήματος Τσέλεπου.

Οι καλεσμένοι θα μιλήσουν πάνω στο θέμα και θα συνομιλήσουν με τους οινοποιούς, οινολόγους και γεωπόνους της Κεφαλονιάς.

17 Ιουνίου, 11:00-13:00
Στην αίθουσα εκδηλώσεων Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής, Ληξούρι.

Στα πλαίσια του Hub, οι καλεσμένοι θα περιηγηθούν στους αμπελώνες, οινοποιεία και άλλες αξιόλογες τοποθεσίες της Κεφαλονιάς ενώ στην ομάδα θα είναι και δημοσιογράφοι που θα καλύψουν το θέμα στα εθνικά ΜΜΕ.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι όλοι οι άνθρωποι του κλάδου που θα την παρακολουθήσουν δωρεάν. Η προβολή της συζήτησης του Hub θα μεταφερθεί μέσα από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε όλα τα οινοποιεία στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα να μπορούν να ενημερωθούν. Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς αποσκοπεί μέσα από αυτή τη δράση να προσφέρει γνώση προς τον οινικό κλαδο πόσο μάλλον για ένα ζήτημα που αφορά όλους.

Ευχαριστούμε θερμά την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου για την υποστήριξη τους στη δράση μας.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Ληξουρίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο facebook και Instagram @kefaloniawinemakers.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer