Τι αναφέρουν οι Διαχειριστές του Μ/Σ Φαρακλάτων
Η καιρική “τρομολαγνία”….ο καύσωνας…και τα 38αρια που δεν ήρθαν ποτέ….!!!
Κοινωνία
19/09/2017 | 10:00

Τις τελευταίες ημέρες στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο υπήρχαν δημοσιεύματα βασισμένα σε προβλέψεις κάποιων μετεωρολόγων όπου γίνονταν λόγος για καύσωνα στο νησί μας με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 37-38 βαθμούς Κελσίου.

Είχαμε αναφέρει ότι επρόκειτο για ένα ακόμα κύμα ζέστης και σε καμία περίπτωση για καύσωνα με τη μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 32-33 βαθμούς Κελσίου όπως και πράγματι έγινε με τον σταθμό της ΕΜΥ στο αεροδρόμιο και τον Μ/Σ Φαρακλάτων να καταγράφουν 31,4 και 31,6 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν οι προβλέψεις για καύσωνα και έντονη δυσφορία αποδείχτηκαν λανθασμένες και άστοχες και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι ανάλογο.

Η προσπάθεια κάποιων να πανικοβάλλουν τον κόσμο με απώτερο σκοπό ολοένα και περισσότερα κλικ τους κατατάσσουν στην κατηγορία της μη έγκυρης ενημέρωσης….!!!

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία 5 χρόνια την καθημερινή ενημέρωση σας για τα καιρικά δρώμενα στο νησί μας χωρίς εντυπωσιακούς τίτλους αλλά με μοναδικό μας σκοπό οι προβλέψεις μας να είναι ολοένα και περισσότερο εύστοχες κάτι άλλωστε που έχουμε καταφέρει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Μ/Σ ΦΑΡΑΚΛΑΤΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer