Γιατί ο αθλητισμός είναι ΠΑΝΤΟΥ!
Η “Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού” στη Στέγη ΚΔΑΠ Ληξουρίου [εικόνες]
Αθλητισμός
04/10/2017 | 08:07

Την ευκαιρία να γνωρίζεις αθλήματα που δεν είναι τόσο γνωστά δεν την έχεις κάθε μέρα! Αδράξαμε την ευκαιρία – λόγω της ημέρας- λοιπόν και γνωρίσαμε το Kitesurf και την Τεχνική κολύμβηση!

Με μεγάλη προθυμία ο καλός μας φίλος κος Βουτσινάς Πιέρος έφερε τον εξοπλισμό του kitesurf και αν και δεν είχε τον απαιτούμενο αέρα μίλησε στα παιδιά μας για όλα εκείνα που αφορούν το αγαπημένο του άθλημα. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στη βάση μας για να υποδεχθούμε την προπονήτρια κολύμβησης και τεχνικής κολύμβησης κα. Νατάσα Τσίκλη.

Μας μίλησε για τα αθλήματα του υγρού στοιχείου τόσο από την πλευρά της προπονήτριας όσο και από την πλευρά της αθλήτριας, αφού και η ίδια έχει καταφέρει διακρίσεις σε πανελλήνιο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Η ίδια ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με το άθλημα της κολύμβησης και τόνισε πόσο σπουδαίος είναι ο αθλητισμός και απαραίτητος στη ζωή των παιδιών. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον κο Πιέρο Βουτσινά και την κα. Νατάσα Τσίκλη που με μεγάλη χαρά βρέθηκαν κοντά μας και μοιράστηκαν μαζί μας την αγάπη τους για τον αθλητισμό!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer