Καθαρίστηκε από 6 πεσμένα δέντρα και ξερούς κλάδους
Η Εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασίας καθάρισε το μονοπάτι της Χιονίστρας στον Αίνο
Οικολογία
30/04/2018 | 15:25

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου θα ήθελε να ευχαριστήσει για την άμεση ανταπόκριση την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας (ΕΟΔ) Κεφαλονιάς (Μεταξάτων) στο αίτημα του για βοήθεια στον καθαρισμό από πεσμένα έλατα του κεντρικού μονοπατιού “Περιβαλλοντικό κέντρο – Χιονίστρα”. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται προς τον πρόεδρο της ΕΟΔ κ. Μοσχόπουλο, καθώς και στους εθελοντές της ΕΟΔ για την προσπάθειά τους, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διευκόλυνση της διέλευσης του κεντρικού μονοπατιού του Εθνικού Δρυμού Αίνου από μαθητές, ομάδες και επισκέπτες, καθώς και τον ευπρεπισμό του Δρυμού.

Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Χάρη στην πολύτιμη συμμετοχή της Ομάδας το μονοπάτι καθαρίστηκε από 6 πεσμένα δέντρα και ξερούς κλάδους.

Η συμμετοχή και στήριξη που μας παρείχε η ΕΟΔ Κεφαλονιάς, μέσω των εθελοντών πυροπροστασίας που μας διέθεσε, αλλά και η συνδρομή και συνεργασία που επιδεικνύει, όποτε της ζητηθεί από το Φορέα, αποδεικνύεται καταλυτικής σημασίας για την προσπάθεια που καταβάλει ο Φορέας και άλλοι φορείς της νήσου για την προστασία και ανάδειξη της προστατευόμενης περιοχής του Εθνικού Δρυμού Αίνου.

Ο Φορέας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την ΕΟΔ Κεφαλονιάς για την συνεργασία και τη βοήθεια που παρέχει όποτε της ζητηθεί, αλλά κυρίως για την εδραίωση μιας συνεργασίας, που σκοπό έχει την προστασία του Εθνικού Δρυμού Αίνου. Ευελπιστούμε στην συνέχιση της και στην συμμετοχή της σε ανάλογες προσπάθειες προστασίας και ανάδειξης του Εθνικού Δρυμού Αίνου.

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

 

Γεωργία Καμάρη

Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπ/μίου Πατρών

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer