ΕΡΤ Περιφέρεια. ΕΡΤ, παντού!
Η ΕΡΤ Κέρκυρας στο Διεθνές Συνέδριο Αποδήμων Επτανησίων
04/09/2018 | 12:51

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Κέρκυρας της ΕΡΤ, θα μεταδώσει το βράδυ της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου σε απευθείας σύνδεση με το Περιστύλιο του Αχιλλείουστις 20:00, την επίσημη τελετή προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιου στο πλαίσιο του Συνεδρίου Αποδήμων Επτανησίωνπου θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα.

 

Επίσης, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί την κήρυξη της έναρξης του Συνεδρίου από τονΠρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιου και του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, αλλά και τη λήξη του Συνεδρίου την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 το πρωί.

 

Παράλληλα, από το χώρο του συνεδρίου, πάντα σε απευθείας σύνδεση, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Κέρκυρας θα μιλήσουν με εκπροσώπους των σωματείων των αποδήμων Επτανησίων από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Συντονιστείτε στην ΕΡΤ Κέρκυρας, στους 99,3MHz στα FM και τους 1008 KHzστα AM, καθώς και σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ http://webradio.ert.gr/news/kerkira.

 

 

ΕΡΤ Περιφέρεια. ΕΡΤ, παντού!