Εκτός Α1
Η ΕΟΚ έβαλε “λουκέτο” στις διοργανώσεις της
Μπάσκετ
02/11/2020 | 15:02

Μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η ΕΟΚ πήρε την απόφαση να ανασταλούν όλες οι διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα της.

 

Για τουλάχιστον έναν μήνα, μπαίνει “λουκέτο” σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική Ανδρών, σε Α1 και Α2 Γυναικών, αλλά και στα Κύπελλα Ανδρών και Γυναικών.

Αντίθετα, κανονικά θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Basket League (Α1 Ανδρών), μιας κι οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συχνά τεστ για κορονοϊό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ