Την Τετάρτη 03 Ιουλίου
Η Ένωση «ΥΠΕΡΙΩΝ» σας καλεί στη χορευτική παράσταση «10 χρόνια χορός και παραμύθι»
Πολιτισμός
01/07/2019 | 16:01

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»συγχαίρει τη σχολή χορού Λιβιεράτου Ελισάβετ για την πρωτοβουλία,ενόψει της χορευτικής της παράστασης, να τοποθετηθεί κυτίο προαιρετικής οικονομικής εισφοράς, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες του Σωματείου μας.

Η εκδήλωση με τίτλο «10 χρόνια χορός και παραμύθι» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2019 στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου στις 21:15 μ.μ.

Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες της παράστασης επιμελήθηκαν η κα Ελισάβετ Λιβιεράτου και η κα Φαίη Ανδρεοπούλου και η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Η Σχολή χορού ιδρύθηκε στο Ληξούρι τον Αύγουστο του 2007 και μας έχει χαρίσει πολύ καλές στιγμές ψυχαγωγίας και παρακολούθησης εντυπωσιακών προγραμμάτων, που σχετίζονται με την ιστορία του χορού αλλά και με τις καταπληκτικές επιδόσεις των χορευτών.

Ευχαριστούμε την κα. Ελισάβετ Λιβιεράτου για την στήριξη της και ευχόμαστε τόσο στην ίδια όσο και στα παιδιά που θα συμμετέχουν Καλή επιτυχία!

Σας περιμένουμε όλους να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη παράσταση και να χαρίσετε το πιο δυνατό σας χειροκρότημα στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

Με εκτίμηση,

η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer