Η Ένωση “ΥΠΕΡΙΩΝ” για την επίσκεψη Κυμπουρόπουλου στην Κεφαλονιά
22/10/2019 | 16:21

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με ενθουσιασμό πληροφορηθήκαμε,την επίσκεψη του κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ψυχίατρου – σεξολόγου και Ευρωβουλευτή, στο νομό μας, ενόψει του εορτασμού του πολιούχου μας, Αγίου Γερασίμου.

Μετά από επικοινωνίες μας με τους συνεργάτες του και σεβόμενοι, αφενός μεν την ιδιαιτερότητά του, αφετέρου δε την προσωπική του ατζέντα, αποφασίσαμε και φροντίσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία – γνωριμία μαζί του στο χώρο της Ιεράς Μονής.

Η επικοινωνία έγινε, με την Αντιπρόεδρο του Σωματείου μας κα. Μαρία Λαδά, η οποία ένιωσε ιδιαίτερη χαρά, αγαλίαση και μεγάλη τιμή που κατάφερε να γνωριστούν.

Του παρέδωσε, έναν φάκελο ενημερωτικό για τους σκοπούς και τις μέχρι τώρα δράσεις του Σωματείου μας και έναν πίνακα ζωγραφικής που επιμελήθηκε, ωφελούμενη του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Θεωρούμε ότι, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο στην ξεχωριστή και ιδιαίτερη αυτή προσωπικότητα του κ. Κυμπουρόπουλου όσο και στην οικογένεια του.

Σαν Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. είμαστε περήφανοι για τον κο. Στέλιο Κυμπουρόπουλο και του ευχόμαστε να παραμείνει για πάντα υπόδειγμα προς μίμηση.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

η Αντιπρόεδρος,
Μαρία Λαδά