Η Ένωση “ΥΠΕΡΙΩΝ” ευχαριστεί
Κοινωνία
26/01/2021 | 16:36

Tο Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων   Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημοσίως, τις θερμές του ευχαριστίες:

α. Στην οικογένεια της Μαρίας και του Παύλου Δελλαπόρτα, για την πρωτοβουλία τους να ενισχύσουν  τους στόχους της Ένωσής μας και αντί  στεφάνων,  εις μνήμη της πολυαγαπημένης τους μητέρας , να προσφέρουν χρήματα στην Ένωσή μας.

β. σε όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα αυτό και συγκεκριμένα στα αδέλφια της αποθανούσας, Βαγγελάτο Παναγή και Γιώργο.

Να ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας , να είμαστε όλοι μας  γεροί και δυνατοί  και ο κάθε  ένας να μπορεί  να προσφέρει ,  με τον ξεχωριστό τρόπο, που ο ίδιος  θα επιλέξει, ώστε και οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας, να απολαμβάνουν μια αξιοπρεπή  ζωή και τα αυτονόητα αυτής.

Νιώθουμε ευτυχισμένοι που από το ξεκίνημα των οραμάτων μας και μέχρι σήμερα,  έχουμε  κοντά μας πολλούς συνοδοιπόρους, οι οποίοι μας δίνουν δύναμη , να συνεχίσουμε το έργο μας.

Κλείνοντας  θέλουμε για  άλλη μια φορά , να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και  να ευχηθούμε,  την επόμενη φορά, η   οικονομική σας ενίσχυση , να λάβει χώρα, κάτω από   ευχάριστα γεγονότα.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Αντιπρόεδρος,                                                                    Η Γενική Γραμματέας,

 

Διαμαντίνα Σταθάτου                                                              Μαρία Λαδά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer