Μια μεγάλη δωρεά για τα παιδιά του ΥΠΕΡΙΩΝΑ
Η Ένωση Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ” απέκτησε λεωφορείο -Μια δωρεά του Ιδρύματος “ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ”
Κοινωνία
17/07/2017 | 14:20

Η  Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» για την αγορά λεωφορείου μετακίνησης των ωφελούμενων του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία κόστους 40.000€.

Επίσης, η Ένωση συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, κ. Ιωάννη Δημ. Παλαιοκρασσά, και τη δικηγόρο, κα Βασιλική Αναστασάκη, που με ευθύνη, συνέπεια και γενναιοδωρία ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας. Το έργο του Ιδρύματος επικεντρωμένο στον Άνθρωπο αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία των μελών, που το διοικούν σε μια εποχή, που η χώρα μας δοκιμάζεται και που οι αξίες, τα αισθήματα και οι ιδέες στερεύουν ολοένα και περισσότερο.

Αισθανόμαστε άπειρα συναισθήματα ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους αγαπητούς δωρητές, τη Λίλιαν και τον Άρη Βουδούρη. Το χαμόγελο των ωφελούμενων του Κ.Δ.Η.Φ. θα τους συνοδεύουν εκεί ψηλά, που βρίσκονται, και οι γονείς-κηδεμόνες τους θα τους μνημονεύουν όλη τους τη ζωή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer