Θα τον προλογίσει ο Ανδρέας Κωνσταντάτος
Σήμερα στις 8 μ.μ η εκδήλωση Παρίση στο ΠΕΡΟΚΕ για τους ετεροδημότες -Έκπληξη η παρουσία των Αφών Καραβιώτη
18/05/2019 | 07:30

«Ραντεβού» με τους ετεροδημότες θα δώσει σήμερα το απόγευμα στις 8.00 μ.μ στο Θέατρο «Περοκέ» ο Αλέξανδρος Παρίσης, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του «Ισχυρή Κεφαλονιά», στην Αθήνα.

Η προεκλογική συγκέντρωση θα είναι μια μεγάλη γιορτή, όπου θα συνοδευτεί από κεφαλλονίτικες καντάδες από του αδελφούς Καραβιώτη, οι οποίοι θα «ντύσουν» μουσικά την βραδιά και θα δώσουν ένα διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση.

Τον υποψήφιο δήμαρχο θα προλογίσει ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη για το δήμο της Αθήνας, Ανδρέας Κωνσταντάτος.

Το θέατρο «Περοκέ» , σήμα κατατεθέν για τον Αλέξανδρο Παρίση αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, αφού οι ετεροδημότες θα δώσουν βροντερό «παρών», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη και τη στήριξή τους  στον Αλέξανδρο Παρίση, αφού ως γνωστόν αυτοί ήταν που ουσιαστικά τον ώθησαν να ξεκινήσει την πολιτική του σταδιοδρομία το 2006 και αυτός τους υπηρέτησε πιστά ως βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης και μέχρι σήμερα δήμαρχος ολόκληρης της Κεφαλονιάς.

Η εκδήλωση-γιορτή της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου στις 8 μ.μ., στο Θέατρο «Περοκέ» (στάση μετρό Μεταξουργέιο).

Κάλεσμα -γιορτή με τους αφούς Καραβιώτη