Η εικαστική βασιλόπιτα του 2020 του Κώστα Ευαγγελάτου
Πολιτισμός
06/01/2020 | 10:25

Στο  ART STUDIO EST- LA CHAMBRE έγινε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο εορταστικό OPEN STUDIO του ζωγράφου, περφόρμερ, λογοτέχνη, θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, και το κόψιμο της Βασιλόπιτας του 2020.

Φέτος ο καλλιτέχνης στα πλαίσια των εορταστικών Art weekends του παρουσίασε δύο εικαστικές συλλεκτικές εκδόσεις με ζωγραφικά έργα του. Το Ημερολόγιο “Ιδεομορφίες”, 20 Χρόνια Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη και το Ημερολόγιο “Costas Evangelatos Art-Est”, που εξέδωσε τιμητικά η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου για την επέτειο των 40 χρόνων της.

Τα έργα του με μορφές και γυμνά σώματα που αναδύονται από τη μνήμη, οι συμβολικές αντιμιλιταριστικές συνθέσεις, οι πρώιμες εκ του φυσικού ειδυλλιακές τοπιογραφίες και ερειπιογραφίες, οι επιζωγραφισμένες κατασκευές, τα μικρογλυπτά αλλά και οι πρόσφατες πολυποίκιλες απεικονίσεις των τριαντάφυλλων του κήπου του, ενθουσίασαν με τη χρωματική  αισιοδοξία που αποπνέουν όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες, καλλιτέχνες και φιλότεχνους στην εορταστική εκδήλωση.

Το φλουρί της καθιερωμένης Βασιλόπιτας έτυχε στην καθ. ξένων γλωσσών, μεταλλειολόγο μηχανικό κ. Βαρβάρα Πεφάνη.

Με προπόσεις και μουσική ευχήθηκαν όλοι καλό, ειρηνικό και δημιουργικό 2020!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer