Το ...γευστικό ταξίδι ξεκίνησε κάπου στο 1998
Η «Crepaland» από το Αργοστόλι έφθασε στη Γερμανία –Η 19χρονη ιστορία της Κεφαλλονίτικης κρέπας
e Gastronomie
10/05/2017 | 08:07

H «Crepaland» έφθασε και στη Γερμανία! Μετά την ανάπτυξη της Κεφαλλονίτικης αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο, πλέον και οι Γερμανοί θα απολαμβάνουν τις φανταστικές κρέπες της!

Το πρώτο κατάστημα της «Crepaland» στη Γερμανία άνοιξε τις πύλες του πριν από λίγες ημέρες και ήδη οι αλμυρές και γλυκές κρέπες έχουν «ξετρελάνει» τους Γερμανούς.

Η ιστορία ξεκινά από τη πλατεία Βαλλιάνου

 

Το …γευστικό ταξίδι ξεκίνησε κάπου στο 1998, όταν το πρώτο κατάστημα («Fagoto creperie» ονομαζόταν τότε) άνοιξε στην πλατεία Βαλλιάνου ενώ η μοναδική συνταγή κρέπας δημιουργήθηκε κάπου κοντά στο 1992 και έγινε η βάση για να αναπτυχθεί και να διατηρηθεί η μοναδική κρέπα της Κεφαλονιάς. Σήμερα, 19 χρόνια μετά, το …ταξίδι συνεχίζεται και εκτός συνόρων…

Πλέον από το 1998  η «Crepaland» είναι η πρώτη αλυσίδα στην Ευρώπη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της κρέπας και έχει παρουσία σε τρεις χώρες την Ελλάδα, την Κύπρο και τελευταία την Γερμανία.

Η μονάδα παραγωγής της πρώτης ύλης, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτών των γευστικών κρεπών, είναι πιστοποιημένη και λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ISO 22000 και εστιάζει πάντα στη δημιουργία προϊόντων προδιαγραφών υψηλής ποιότητας. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων μέσα στα μαγαζιά μας, είναι από προμηθευτές πιστοποιημένους στο χώρο της εστίασης.

Επιπλέον η Crepaland μέσα από ένα καλά οργανωμένο σύστημα delivery, σας εξασφαλίζει την άριστη παράδοση του προϊόντος που θα επιλέξει ο πελάτης, στο σπίτι του ή στην εργασία του. Η εταιρεία πού έχει τις ρίζες της από την Κεφαλονιά, κάθε μέρα λαμβάνει θετικά σχόλια στο site με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί και fan club της Crepaland.

Η «Crepaland» από την Κεφαλονιά… έφθασε στη Γερμανία και που ξέρεις(;) η Αμερική δεν είναι μακριά…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer