Η θετική απήχηση της εβδομάδας Επτανησιακής κουζίνας και γεύσεων που πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο του ΟΗΕ στη Βιέννη από 11 έως 15 Φεβρουαρίου συνεχίζει να απασχολεί ακόμα τον Αυστριακό τύπο, αλλά και άλλους σοβαρούς παράγοντες.
Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Griecheland Zeitung” (σελ. 12), γίνεται σχετική αναφορά της εκδήλωσης από τον (πολύ γνωστό στην Αυστρία) δημοσιογράφο κ. Heine Gstrein.
Η εφημερίδα αυτή, έχει αρκετές δεκάδες κυκλοφορία φύλλων, αλλά διαβάζεται και από το διαδίκτυο από τους απανταχού Γερμανόφωνους.
Ως γνωστόν, η ως άνω εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βιέννη και την εταιρεία “Eurest Austrian”.