Η Ανατολή του Ηλίου στην Παραλία Αράγια του Πόρου στην προτελευταία φετινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση!
Life
06/07/2024 | 14:45

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον αγαπημένο συμπατριώτη μας παρουσιαστή Νίκο Μάνεση που για άλλη μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά στην πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στον Alpha μας κράτησαν πάντα ενημερωμένους με έγκυρες ειδήσεις και απόψεις καθώς και για την προβολή των πολλών όμορφων περιοχών της Ελλάδας μας, και όχι μόνο, και σημαντικότερα για εμάς της Κεφαλονιάς μας!

Ευχαριστούμε ακόμα και τους λαμπρούς συνεργάτες του. Ανάμεσα τους ειδικότερα τον φανταστικό Χρήστο Βαρθαλίτη που επέλεξε να προβάλει εικόνες μου, όπως σήμερα της μαγευτικής Ανατολής του Ήλιου στη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” Παραλία Αράγια του Πόρου της Κεφαλονιάς μας, καθώς και τον ξεχωριστό Σπύρο Νάσιο για τα πάντα καλά τους λόγια!

Επειδή αύριο Κυριακή 7/7 τελειώνει η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την υπέροχη εκπομπή τους θέλω ακόμα να συγχαρώ τον Νίκο Μάνεση και όλους τους συνεργάτες του για τον μερικές φορές δύσκολο αγώνα που έκαναν για να μας κρατούν με εγκυρότητα και τιμιότητα ενήμερους και χαρούμενος όπου αυτό είναι δυνατόν!

Τέλος, τους ευχόμαστε καλές διακοπές και δίνουμε όλοι ραντεβού ξανά στις τηλεοράσεις μας αύριο και του χρόνου!

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer