Η αλήθεια πίσω από το “σόου” του Γαβριελάτου
Πολιτική
27/03/2020 | 20:09

Είναι καλό κάποιοι να εμφανίζονται ξαφνικά σαν ήρωες αλλά είναι ακόμα καλύτερο να αποκαλύπτεται και η αλήθεια ώστε να μην νομίζουν ότι όλοι είμαστε “χάπατα”: όλοι παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες το “σόου” του Προέδρου της ΕΔΑΚΙ Αργύρη Γαβριελάτου, ο οποίος κατηγόρησε παραπλανητικά την τοπική αστυνομία πως τάχα αυτή “τιμώρησε με πρόστιμο τρεις εργάτες του Δήμου επειδή βρίσκονταν στην καμπίνα του απορριμματοφόρου”!!!

Ουδέν ψευδέστερον. Ποια είναι η αλήθεια, η οποία είναι πλήρως διασταυρωμένη: Ο πραγματικός λόγος που επιβλήθηκαν τα πρόστιμα από την αστυνομία δεν ήταν ασφαλώς η παρουσία τριών εργατών του Δήμου στο απορριμματοφόρο αλλά αποκλειστικά το γεγονός ότι η ΕΔΑΚΙ, της οποίας προΐσταται ο “πολλά βαρύς” κ. Γαβριελάτος, δεν είχε φροντίσει να εφοδιάσει το πλήρωμα του απορριμματοφόρου με την απαιτούμενη βεβαίωση της εργοδότριας εταιρείας για την νόμιμη μετακίνηση βάσει των νέων μέτρων.

Μάλιστα η αστυνομία όταν της προσκομίστηκαν, έστω εκ των υστέρων, οι απαιτούμενες βεβαιώσεις μετακίνησης από την εργοδότρια εταιρεία ανακάλεσε τα πρόστιμα, δείχνοντας εύλογη επιείκεια, παρότι, όπως τονίσαμε, οι σχετικές βεβαιώσεις προσκομίστηκαν εκ των υστέρων. Δηλαδή ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος και δεν έκανε καλά τη δουλειά του, αφού οι εργαζόμενοι της ΕΔΑΚΙ κυκλοφορούσαν χωρίς τις σχετικές βεβαιώσεις μετακίνησης, και εν συνεχεία “το έριξε στον καρσιλαμά” βγάζοντας οργίλη ανακοίνωση κατά της αστυνομίας για να καλύψει τη δική του προσωπική ανευθυνότητα.

Κάποιος έπρεπε να “μαζέψει” τον Πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ προτού κάνει το “σόου” του αλλά δεν ξέρουμε ποιος. Ο Μάκης Φόρτες με το συνδυασμού του ο οποίος εξελέγη ή ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, στο πολιτικό “ρόστερ” του οποίου ανήκει ο Αργύρης Γαβριελάτος κατόπιν “μεταγραφής;”

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer