Από τα νησιά του Ιονίου συμμετοχή είχε μόνο η Κέρκυρα
Η 6η Athens International Tourism Expo και η Regatta που θα ξεκινήσει από την Κέρκυρα στην Κεφαλονιά! [εικόνες]
10/12/2019 | 19:21

Ρεπορτάζ Ελένη Βαλλιανάτου

Τα εγκαίνια της έκθεσης της  6ης Athens International Tourism Expo πραγματοποιήθηκαν στο Metropolitan Expo την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, ενώ συμμετείχαν  ο  Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου, ο Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημ. Φραγκάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.
Μετά το τέλος των εγκαινίων ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, θα καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό στους 150 Hosted Buyers από 50 χώρες που συμμετείχαν στην έκθεση.
Στα πλαίσια της έκθεσης διοργανώθηκαν  και πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις με αξιόλογους ομιλητές από το εξωτερικό και την Ελλάδα.

Από τα νησιά του Ιονίου συμμετοχή είχε μόνο η Κέρκυρα. Η οικογένεια Χαλικιόπουλου Corfu Tourist Services με πολυετή παρουσία στον χώρο του τουρισμού πρωτοπόρος στην τουριστική βιομηχανία έστησε το δικό της περίπτερο  στοχεύοντας όπως πάντα στην παροχή υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικών υπηρεσιών στους πελάτες της. Η εταιρεία  ιδρύθηκε το 1961  με περισσότερα από 55 χρόνια εμπειρίας και φέτος θα ξεκινήσει την πρώτη ιστιοδιαδρομή ,Regatta( δημοφιλής  ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης για το 2020, η οποία θα ξεκινήσει από την Κέρκυρα για την  Κεφαλονιά  και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου).

Η Ρεγκάτα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός που αποτελεί  πόλο έλξης τόσο για τους πολυάριθμους επισκέπτες του νησιού όσο και για τους συμμετέχοντες όπως δήλωσε ο κ. Χαλικιόπουλος και παράλληλα οι επισκέπτες  έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μοναδικά διαδραστικά activations που θα έχουν εμπνευστεί οι χορηγοί του Αγώνα. Μία ακόμα φετινή καινοτομία του Corfu Tourist Services .