Γράφει ιστορία ο Άγγελος Γασπαρής στην ΑΕΚ Τρίπολης
Ποδοσφαιρο
23/11/2022 | 10:09

Ο Βασίλης Ανδριανός και ο Άγγελος Γασπαρής έχουν πετύχει μαζί 8 από τα συνολικά 18 τέρματα της ΑΕΚ Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Οι δύο τους φαίνεται πως συνθέτουν ένα πολύ καλό και παραγωγικό δίδυμο στην κιτρινόμαυρη επιθετική γραμμή δείχνοντας αμφότεροι πως έχουν συνέπεια στην επαφή τους με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Βασίλης Ανδριανός είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ Τρίπολης με πέντε γκολ ενώ ο Άγγελος Γασπαρής έχει φτάσει τα τρία σε πέντε αγωνιστικές ενώ αυτή κόντρα στον Α.Ο. Νέων Τρίπολης είναι η δεύτερη φορά που σκοράρουν μαζί σε έναν αγώνα όπως είχε συμβεί και στην πρεμιέρα με το Κορακοβούνι.

Να σημειωθεί ότι τρία γκολ έχουν και οι Κολιόπουλος και Αρδάμης με τον έναν να δίνει σημαντικές λύσεις από το πλάι και τον άλλον να παραμένει σταθερή αξία στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής.

Συνολικά οι τέσσερις τους έχουν πετύχει 14 από τα 18 τέρματα της ΑΕΚ Τρίπολης στην Α’ Αρκαδίας κάτι που δείχνει και την επιρροή τους στον τρόπο παιχνιδιού τους ομάδας τους αυτή την χρονιά.

Πηγή: arcadiaportal.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer