Γέμισε από κόσμο ο Δράπανος
Γοερός θρήνος στο 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Σκλαβουνάκη
Κοινωνία
29/10/2017 | 15:01

Η εκκλησία στο κοιμητήριο του Δραπάνου γέμισε από κόσμο σήμερα το πρωί, που ήρθε να προσευχηθεί και να παρακολουθήσει το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Σκλαβουνάκη, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.
Ο σύζυγός της, Κώστας, τα παιδιά της, τα αδέλφια της και πολλοί ανώνυμοι και επώνυμοι Κεφαλλονίτες θρήνησαν για ακόμη μια φορά την αγαπημένη τους Μαρία, το χαμογελαστό κορίτσι του Λιθοστρώτου. Παρόντες στο μνημόσυνο, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Παναγιώτης Φιλίππου, ο πρόεδρος της Κράνης, Ιάκωβος Νιφοράτος και ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά, Βίκτωρ Ρουχωτάς.

Η σιωπή και ο γοερός θρήνος για τον απροσδόκητο χαμό της Μαρίας «πλημμύρισαν» την εκκλησία, τα αμέτρητα γιατί ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο και τα δάκρυα στα μάτια συνέθεταν μια ατμόσφαιρα καταθλιπτική, που όμοιά της δεν έχει εμφανιστεί στην Κεφαλονιά τα τελευταία χρόνια. Μετά το μνημόσυνο εντός του Ναού τηλέστηκε τρισάγιο στο μνήμα της Μαρίας, που η χαμογελαστή εικόνα της πάνω του σου έκοβε την ανάσα.

Αιωνία της μνήμη και πολύ κουράγιο στην οικογένειά της, προκειμένου να ξεπεράσει αυτή την απώλεια, αν καταφέρει ποτέ να την ξεπεράσει.

 

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer