Γιορτή του ποδοσφαίρου με κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣΚΙ [εικόνες +βίντεο]
Ποδοσφαιρο
10/02/2024 | 22:52

Ρεπορτάζ Ιωάννα Σταυρίδου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή του κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μαρία Σκλαβουνάκη” του Επιμελητήριου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, όπου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας και Ιθάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της, ενώ στη συνέχεια έλαβαν χώρα οι ετήσιες βραβεύσεις.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θεμιστοκλής Βαλσαμής παρουσίασε απολογιστικά την προηγούμενη χρονιά.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, την Αυτοδιοίκηση, Ά και ΄Β βαθμού, από φορείς και συλλόγους του τόπου μας, γονείς και αθλητές.

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος, οι Αντιπεριφερειάρχες κα Ελένη Παπαναστασάτου και κ. Σωτήρης Κουρής, οι Αντιδήμαρχοι Αργοστολίου κ.κ Ιωάννης Τζωρτζάτος και Σπύρος Σαμούρης, ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γαλεμπ Ντιουανι, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου κ. Αντωνης Παρίσης, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αργοστολίου κ. Θεόδωρης Αλυσσανδράτος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Λυκούδης, ο κ. Γεράσιμος Παπαναστασάτος και πρόεδροι σωματείων και λοιπών φορέων.

Τον λόγο πήραν, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό και εξήρωντας το ρόλο της ΕΠΣΚΙ στην τοπική κοινωνία και την προσφορά της στον αθλητισμό, ο Παναγής Καππάτος, ο Σωτήρης Κουρής, η Ελένη Παπαναστασάτου, ο Σπύρος Σαμούρης, ο Ιωάννης Τζωρτζάτος και ο Γαλεμπ Ντιουανι.

Ακολούθησε η ευλογία της βασιλόπιτας της Ενώσεως και οι βραβεύσεις των Πρωταθλητριών ομάδων και των πρώτων σκόρερ των περιόδων 2021-2022, 2022-2023. Επιπλέον, βραβεύτηκαν οι αθλητές Αντωνάτος Δημητρίος και Αλιβιζάτος Χάρης για τις διακρίσεις τους στον στίβο, οι διαιτητές Μαζαρακης Γεράσιμος για την γενικότερη προσφορά του και Αντωνιάδης Νεόφυτος και Θωμάς Βασίλειος για τις προαγωγές τους.

Τέλος, απονεμήθηκαν διπλώματα στους διαιτητές, στους αριστούχους μαθητές ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων της σχολικής περιόδου 2022-2023 και στους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΚΙ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παπαναστασάτου

Αισθητή ήταν η παρουσία του Παλληξουριακου τόσο στις βραβεύσεις των ομάδων, όσο και στις βραβεύσεις των πρώτων σκόρερ.

Ήταν μια όμορφη γιορτή του αθλητισμού που αγκαλιάστηκε από το κοινό με τυχερό της βραδιάς τον μικρο Καρλή Γιώργη από τον ΑΟ Εικοσιμία και Βαλένθια, ο οποίος κέρδισε ένα αρχαίο νόμισα από την Ιθάκη και δύο εισιτήρια.

Το φωτορεπορτάζ για το  ekefalonia.gr ειναι του Neil Jackson.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer