Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στις μαμάδες όλου του κόσμου
Γιορτή της Μητέρας: 5 όμορφα δώρα για τις μαμάδες μας
12/05/2019 | 09:37

Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στις μαμάδες όλου του κόσμου. Και αν θέλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κάνεις ένα δώρο στη δική σου μαμά, έχουμε μερικές απλές προτάσεις.

Όποια μαμά και αν ρωτήσεις “Μαμά τι δώρο θέλεις να σου πάρω;”, δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει. Πολύ πιθανά να σου ζητήσει λίγη από την αγάπη σου ή να ανταποκριθεί με τις τρυφερές προτάσεις που θέλουν εσένα και όλη σου την οικογένεια καλά.

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου κακό να κάνεις στη μαμά σου ένα μικρό δώρο, ειδικά την Ημέρα της Μητέρας, έτσι για να της δείξεις πόσα πολλά σημαίνει για εσένα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ρίξουμε μια ματιά σε πιθανές επιλογές, που θα μπορούσαν να κοσμήσουν το προσωπάκι της κάθε μάνας, με λίγα παραπάνω χαμόγελα.

Μόνο μην ξεχαστείτε: απαραίτητο συνοδευτικό του δώρου, είναι μία ζεστή αγκαλιά, σαν αυτές που συνηθίζει να μας δίνει εκείνη, όταν δεν είμαστε καλά.

Τι δώρο να πάρω στη μαμά μου;

Η μαμά μου αξίζει ένα κόσμημα

Κάθε μαμά αξίζει ένα κόσμημα, και σε κάθε μαμά ταιριάζει ένα κολιέ “mommy”. Τι πιο όμορφο, όταν αυτό το κολιέ της το κάνουμε δώρο εμείς; Σε περίπτωση μάλιστα που πρόκειται για κάποια μαμά που τιμά δεόντως τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα, ενώ το βλέμμα της πέφτει συχνά πυκνά σε βιτρίνες κοσμηματοπωλείων, ένα τέτοιο κολιέ θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο της.

Η μαμά μου αξίζει περιποίηση

Εντάξει, για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, όλος ο κόσμος αξίζει από περιποίηση. Ακόμη και εμείς επηρεαζόμαστε από τις “μαγικές” ιδιότητες μίας κρέμας που φωτίζει και ανανεώνει πρόσωπο και σώμα. Αν η μαμά μας τον τελευταίο καιρό περνάει μία μικρή κρίση των χρόνων που πέρασαν, ανέβασέ της λίγο τη διάθεση και αγόρασέ της κάτι που θα την αναζωογονήσει και θα την κάνει να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Η μαμά μου αξίζει ένα χόμπι

Σε τόσες δραστηριότητες μας έτρεχε όταν ήμασταν μικρά, ας λειτουργήσουμε και εμείς μία φορά ως η κινητήριος δύναμη για να ξεκινήσει και εκείνη ένα χόμπι. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο ή περπάτημα θα την ωθήσουν (τώρα που ανοίγει και ο καιρός) να ξεκινήσει μια καινούρια δραστηριότητα, η οποία προωθεί την ευεξία του πνεύματος και του σώματος. Άσε που μπορούμε αυτό το χόμπι να το κάνουμε παρέα.

Η μαμά μου αξίζει λίγη τεχνολογία

Δεν είναι απίθανο, από τότε που σε βλέπει συνέχεια με το smartphone και το ipad, να σου έχει εκφράσει την επιθυμία παραπάνω από μία φορά, πως και εκείνη θα ήθελε να συμμετέχει στον τεχνολογικό κόσμο. Μπορεί να της αγόρασες ένα πιο έξυπνο κινητό από αυτό που είχε στο παρελθόν, όμως η τεχνολογία εξελίσσεται, και η επιθυμία της να γίνει ένα με αυτήν όλο και μεγαλώνει. Νομίζουμε, πως της αξίζει ένα πιο έξυπνο εργαλείο, αφού πρώτα συμβιβαστείς με την ιδέα, ότι θα αφιερώσεις χρόνο να της μάθεις κάποια πράγματα.

Η μαμά μου αξίζει ένα άλμπουμ φωτογραφιών

Πόσες φορές άνοιξες τα αφιερωμένα μόνο σε εσένα άλμπουμ φωτογραφιών, που απεικονίζουν τη μικρή σου φιγούρα, από την πρώτη μέρα της γέννησής σου μέχρι και σήμερα; Μήπως κάτι παρόμοιο αξίζει και στη μαμά σου; Αναμνήσεις, στιγμιότυπα, και όμορφες εικόνες μπορούν να παντρευτούν σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, σε κορνίζες τοίχων, ή σε μία ηλεκτρονική κορνίζα, η οποία θα δείχνει τα χρόνια που πέρασαν. Η μαμά μας έχει το ίδιο ανάγκη από κάτι τρυφερό και νοσταλγικό, γεμάτο αγάπη, όπως κι εμείς.

Να τις χαιρόμαστε!

Πηγή: pathfinder.gr