Χρόνια πολλά!
Γιώργος Κοκκόλης: Καλή Αποκοπή με την ελπίδα να κερδίσουμε πίσω σιγά σιγά τις ζωές μας
Πολιτική
31/12/2020 | 17:14

Το 2020 είναι μια χρόνια που όλοι θέλουμε να ξορκίσουμε. Για αυτό και η δική μας κεφαλλονίτικη ευχή για «καλή Αποκοπή» από το έτος που φεύγει δεν ακούγεται σαν άλλη μια «ιδιομορφία» μας. Πράγματι το 2020 ήταν μια οδυνηρή χρονιά και μακάρι το 2021 να μη τη θυμίζει σε τίποτα.

Να αποκοπούμε λοιπόν από τα άσχημα, αλλά να μη ξεχάσουμε και τα σημαντικά διδάγματα του 2020, που μας θύμισε με πόση βία ανατράπηκε μια σειρά πραγμάτων που θεωρούσαμε δεδομένα. Πως η ελευθερία μας είναι πολύ ευάλωτη απέναντι στο πρόταγμα της ασφάλειας. Πως φυσικά φαινόμενα όπως ο «Ιανός» θυμίζουν ακόμα και σε μας τους «αει σεισμόπληκτους» τα όρια και τις αντοχές μας. Αλλά και πως η επιστήμη χωρίς την εμπιστοσύνη μας σε αυτή μπορεί εύκολα να κλονιστεί.

Καλή Αποκοπή λοιπόν, με την ελπίδα να κερδίσουμε πίσω σιγά σιγά τις ζωές μας. Να είναι η χρονιά που θα ξεκολλήσουμε το καρό από τη λάσπη τόσο σε εθνικό όσο και τοπικό επίπεδο, που έχουμε να κάνουμε και να πούμε πολλά. Και επειδή όπως θα έλεγε εκείνος ο… αναρχοαυτόνομος Επίσκοπος Καισαρείας, ο φιλόθεος και φιλάνθρωπος, η κακία είναι σαν τη μολυσμένη ατμόσφαιρα, το 2021 ας ανοίξουμε τα παράθυρα της καρδιάς μας και του μυαλού μας να μπει φρέσκο αεράκι. Χρόνια πολλά!

Γιώργος Κοκκόλης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer