Συνέντευξη στον Ionian Galaxy
Γιώργος Κατσιβέλης: “Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου τον Οκτώβριο του 2023”
Αυτοδιοίκηση
01/12/2022 | 10:36

Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου και να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, μιλώντας στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Κατσιβέλης μίλησε για το πλούσιο έργο που έχει παραχθεί σε όλους τους τομείς και μάλιστα υπό αντίξοες, για να το θέσουμε επιεικώς, συνθήκες (φυσικές καταστροφές, πανδημία), καθώς και για τις χρηματοδοτήσεις που έχει λάβει και άλλες που έχει εξασφαλίσει μετά από διεκδικήσεις και πιέσεις προς τα αρμόδια υπουργεία.

Ο κ. Κατσιβέλης παράλληλα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του δήμου, που αν και υποστελεχωμένες, έχουν στηρίξει και φέρει εις πέρας πολυάριθμες παρεμβάσεις, μελέτες και έργα δίνοντας διαρκώς τον καλύτερο εαυτό τους.

Σε ερώτηση αναφορικά με την κριτική που δέχεται από τον κ. Ρουχωτά είπε μεταξύ άλλων, ότι τον ευχαριστεί για το γεγονός ότι παραδέχεται ότι αυτός είναι ο δημοτικός σύμβουλος που έχει κάνει τις προσφυγές τις οποίες ανέφερε ο ίδιος ο κ. Κατσιβέλης σε ανακοίνωσή του.
Τόνισε ότι ο ίδιος και οι υπηρεσίες του δήμου εργάζονται με μεθοδικότητα και συνέπεια και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Κατσιβέλη στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer