Γιώργος Κατσιγιάννης: Με μια συγνώμη, συγνώμη μας δεν γίνονται και θαύματα κύριε Μιχαλάτε, πολύ περισσότερο όταν είστε Δήμαρχος…
Αθλητισμός
05/01/2022 | 12:01

Σαν ενεργός πολίτης στα κοινωνικά δρώμενα και σαν αθλητής που έκανε πρωταθλητισμό δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος στο συμβάν που έλαβε χώρα στο ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου και την παρολίγον τραγωδία να χτυπήσουν συμπολίτες μας και δη νεαρά άτομα.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου λοιπόν Θεόφιλος Μιχαλάτος θεώρησε πως με το να βγάλει μια υποκριτική ανακοίνωση περί “συγνώμης”, στην οποία όμως χώρεσε και προεκλογικές εξαγγελίες μέτρων για την υποτιθέμενη μελλοντική επισκευή των αθλητικών χώρων, “καθάρισε”!

Συγνώμη κύριε Μιχαλάτε αλλά με μια συγνώμη δεν γίνονται και θαύματα πολύ περισσότερο όταν έχει ήδη περάσει το ήμισυ της θητείας σας και έχουμε δει τα δείγματα γραφής σας στον αθλητισμό του νησιού μας.

Στο κλειστό γήπεδο Αργοστολίου παντού υγρασία ενώ το παρκέ είναι παγίδα θανάτου, τα αποδυτήρια μυρίζουν χωρίς αντιληπτή απολύμανση και καθαριότητα, στο ανοιχτό γήπεδο κι ειδικότερα στο γυμναστήριο κάτω από τις κερκίδες οι μπάρες είναι διαλυμένες, τα δε συρματόσχοινα είναι έτοιμα να κοπούν, στο στολίδι του νησιού το Κολυμβητήριο αναμένουμε το πολυδιαφημισμένο έργο αναβάθμισής του πάντως σήμερα η αίθουσα της άρσης βαρών όποτε βρέχει γίνεται “λίμνη” και δεν υπάρχει διάδρομος αντιολισθητικός αν και τα απαραίτητα μέσα υπάρχουν στην αποθήκη (αμφιβάλω αν οι αρμόδιοι ξέρουν τι υπάρχει στην αποθήκη).

Αυτά έτσι ενδεικτικά για να αντιληφθείτε πόσο επικίνδυνοι και εγκαταλελειμμένοι είναι οι χώροι του αθλητισμού στο Δήμο μας επί των ημερών σας και πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δεν ήσασταν αδιάφορος και “εξαφανισμένος”. Κύριε Δήμαρχε καταλαβαίνουμε πως είστε πολυάσχολος και έχετε και τις δουλειές σας και τις επιχειρήσεις αλλά από την άλλη πλευρά δεν σας έβαλε κανείς με το ζόρι για Δήμαρχο. Αν δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε παραιτηθείτε.

Απλό, έντιμο, καθαρό.

Γιώργος Κατσιγιάννης
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ