Γιατί δεν έκανε χθες συγκέντρωση ο Θ. Μιχαλάτος στο Αργοστόλι;
Πολιτική
01/06/2019 | 18:40

Έκλεισε χθες η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων Δημάρχων στην Κεφαλονιά και στους τρεις δήμους που έχουμε μάχη του Β΄ γύρου.

Τόσο ο Στέλιος  Σπαθής στην Σάμη όσο και ο Γιώργος Κατσιβέλης στο Ληξούρι πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις δεύτερης Κυριακής.

Στο Αργοστόλι από τους δύο μονομάχους Αλέξανδρο Παρίση και Θεόφιλο Μιχαλάτο ανοικτή συγκέντρωση πραγματοποίησε μόνο ο Αλέξανδρος Παρίσης στον ίδιο χώρο που  έγινε η εκδήλωση του συνδυασμού του την πρώτη Κυριακή.

Αντίστοιχη συγκέντρωση δεν πραγματοποίησε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος  με αιτία μάλλον την αποφυγή της σύγκρισης του όγκου, γιατί το αποτέλεσμα του Αργοστολίου της πρώτης κυριακής ήταν άκρως απογοητευτικό.

Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε κάτι που είδε χθες όλο το Αργοστόλι, ότι η εκδήλωση του Αλέξανδρου Παρίση ήταν διπλάσια σε όγκο από αυτή της προηγούμενης παρασκευής και που δίνει στο επιτελείο του Δημάρχου την πεποίθηση ότι ειδικά στον πληθυσμό της πόλης η υποψηφιότητα Μιχαλάτου «Δεν Περνάει» και το αποτέλεσμα αύριο το βράδυ θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στον Αλέξανδρο Παρίση από αυτό της Κυριακής που πέρασε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer