Τι διαφορετικό είχε η σημερινή ημέρα
Γιατί δεν έκανε ανακοινώσεις σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας
Κοινωνία
19/04/2020 | 22:07

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας, ο Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνει ανελλιπώς είτε μέσω συνέντευξης Τύπου, είτε μέσω δελτίου Τύπου, τους πολίτες για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας. Σήμερα ανήμερα του Πάσχα ήταν η πρώτη φορά που ο καθηγητής λοιμοξιολωγίας δεν προέβη σε ανακοινώσεις. Αυτό μοιραία προκάλεσε απορίες και ερωτήματα στους χρήστες των social media, ενώ “έσπασαν” τα τηλέφωνα σε πολλά ΜΜΕ από πολίτες που ήθελαν να πληροφορηθούν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι συνεργάτες του στο υπουργείο Υγείας έκριναν ότι από τη στιγμή που οι τρεις θάνατοι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας είχαν γίνει γνωστοί από τα ΜΜΕ και με δεδομένου ότι η καμπύλη των κρουσμάτων βρίσκεται σε καθοδική πορεία, δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος για νέες ανακοινώσεις. Ιδιαίτερα μάλιστα ανήμερα του Πάσχα, όπου οι Έλληνες τιμούν τις παραδόσεις και τα έθιμα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, ακόμη και εν μέσω καραντίνας.

Ο μηχανισμός του υπουργείου Υγείας ήταν σταντ μπάι σε περίπτωση που θα παρουσιαζόταν κάποια ραγδαία εξέλιξη ή μεταβολή της κατάστασης, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer