Ανάρτηση στο facebook
Γιάννης Λυκούδης: Σπουδαία μέρα για τα Φαρακλάτα
Πολιτική
15/06/2021 | 11:37

Μια πολύ σημαντική απόφαση έλαβε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργοστολίου, εγκρίνοντας ΟΜΟΦΩΝΑ την μερική λύση της σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ της ΕΠΣΚΙ και του Δήμου Αργοστολίου, που αφορούσε το γήπεδο των Φαρακλάτων.

Με την λύση του χρησιδανείου η χρήση του κεντρικού γηπέδου των Φαρακλάτων επιστρέφει στον Δήμο μας, ενώ αναμένεται άμεσα να αντικατασταθεί ο πλαστικός τάπητας του, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ιονίων, μετά από προγραμματική σύμβαση που θα υπογραφεί με τον Δήμο Αργοστολίου.

Η απόφαση αυτή είναι πολύ σημαντική για τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής μας, που, ελπίζω σύντομα, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το ανακαινισμένο γήπεδο των Φαρακλάτων. Η ημέρα είναι σπουδαία για τα Φαρακλάτα και τους κατοίκους τους, που περίμεναν από καιρό την επιστροφή της χρήσης του γηπέδου στο Δήμο.

Θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά τις ευχαριστίες μου, για την τελική ευόδωση της πολύχρονης προσπάθειας, στο δημοτικό σύμβουλο Άγγελο Κωνσταντάκη, ο οποίος ως πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ ξεκίνησε, προ ετών, την προσπάθεια αυτή, όντας ο πρωτεργάτης της, στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιλιμιδό, που συνέχισε την διαδικασία με κατάληξη το επιθυμητό αποτέλεσμα, στη νομική σύμβουλο του Δήμου Αργοστολίου Νίκη Χριστοφοράτου, που δαπάνησε πολλές ώρες για να βρεθεί η κατάλληλη νομική φόρμουλα και βεβαίως στον Πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ Θέμη Βαλσαμή και στο Δ.Σ. της Ένωσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εύρεση της κατάλληλης λύσης, προκειμένου να επιστρέψει η χρήση του γηπέδου στο Δήμο Αργοστολίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ