Γιάννης Λυκούδης για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου: «Κανένας εφησυχασμός, οι κάλπες είναι άδειες -Στόχος η αυτοδυναμία της ΝΔ» [ηχητικό]
Βουλευτικές Εκλογές 2023
29/05/2023 | 17:38

Στην ραδιοφωνική εκπομπή της Βάνιας Σαμόλη και του Ανδρέα Αρβανιτάκη στον Ionian Galaxy φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο, ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου Γιάννης Λυκούδης.

Την συνέντευξη του μονοπώλησε η αποτίμηση του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου. Ο Γιάννης Λυκούδης αφού χαρακτήρισε το αποτέλεσμα μη αναμενόμενο, κυρίως όσον αφορά την μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι χρειάζεται εγρήγορση, προκειμένου να επιτευχθεί στις επερχόμενες εκλογές η προσδοκώμενη για την Ν.Δ. αυτοδυναμία. Όπως τόνισε η πιθανή είσοδος στην νέα Βουλή μικρότερων κομμάτων, που βρέθηκαν στις παρυφές του 3%, θα δυσκολέψει τον στόχο της Ν.Δ. και για αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα στα νησιά μας, έδωσε συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα βουλευτή Παναγή Καππάτο για την επιτυχία του αλλά και στους συνυποψηφίους του Ναπολέοντα Μαραβέγια και Σμαράγδα Σαρδελή για τον έντιμο και καθαρό αγώνα τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την τοπική οργάνωση και όσους βοήθησαν για να παραμείνει η έδρα γαλάζια. Εξέφρασε την πίστη του ότι και στις νέες εκλογές η έδρα θα κερδηθεί πάλι από την Ν.Δ., αλλά όπως τόνισε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μην αποτελέσει η Ν.Δ., αυτή την φορά, θύμα έκπληξης.

Τέλος σε ερώτηση για την πιθανή υποψηφιότητα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου απάντησε ότι όλες οι επιλογές είναι πάνω στο τραπέζι και πως θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις του μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Aκούστε το ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer