Δεν πρέπει να περάσει στα «ψιλά»
Γιάννης Λυκούδης: «Αιχμή του δόρατος» για το τουρισμό ότι είμαστε από τις ασφαλέστερες περιοχές της Ευρώπης
Πολιτική
17/01/2021 | 13:04

Ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” του Δήμου Αργοστολίου Γιάννη Λυκούδη:

Μία είδηση που τείνει να περάσει στα «ψιλά» είναι ότι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη είναι μία από τις ασφαλέστερες αν όχι η ασφαλέστερη επιδημιολογικά περιοχή της Ευρώπης.
Εκτιμώ ότι η το γεγονός αυτό θα πρέπει να αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» για την τουριστική καμπάνια των νησιών μας για την τρέχουσα περίοδο. Με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο είναι βέβαιο ότι για τον υποψήφιο τουρίστα το πρώτο κριτήριο επιλογής του τόπου που θα κάνει τις διακοπές του είναι η υγειονομική ασφάλεια που θα του παρέχει.
Χρέος μας λοιπόν είναι η υπεροχή των νησιών μας στον τομέα αυτό να γίνει γνωστή σε όλες τις τουριστικές αγορές. Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο οι δημοτικές αρχές των νησιών μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει λοιπόν, χωρίς χρονοτριβή, να ξεκινήσει μια μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια που να «διαφημίζει» το μεγάλο πλεονέκτημα των νησιών μας.
Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση όλων αυτών είναι να συνεχίσουμε να παραμένουμε ο πιο ασφαλής επιδημιολογικά προορισμός, πρωτίστως βεβαίως για εμάς τους ίδιους και την υγεία μας και στη συνέχεια για την οικονομική επιβίωση μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer