Σπίτι -σπίτι
Γιάννης Κωνσταντάτος: Έτσι θα γίνει η διανομή του Αγίου Φωτός του στους πολίτες Ελληνικού-Αργυρούπολης [βίντεο]
Πολιτική
08/04/2020 | 10:36

Διανομή του Αγίου Φωτός στους δημότες Ελληνικού – Αργυρούπολης θα κάνει ο δήμος, καθώς οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Όπως περιέγραψε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, από τη στιγμή που θα παραληφθεί το Άγιο Φως, θα μεταφερθεί στις εκκλησίες και τους Μητροπολίτες και στη συνέχεια «αθόρυβα, ήσυχα, σιγά σιγά θα πάει κλιμάκιο του δήμου, μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα αυτοκίνητα που ούτως ή άλλως πάνε στα σπίτια του κόσμου, και θα αφήσει το Άγιο Φως σε όσους έχουν αφήσει φαναράκι έξω από τα σπίτια τους».

Αφού ανάψουν τα φαναράκι, θα περάσει περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας να ενημερώσει τους πολίτες για να κατέβουν να τα παραλάβουν.

Αυτό δεν θα γίνει σε μισή ώρα, εξήγησε, από τις 8 που υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε, θα έχουμε τελειώσει έως τις 12-1, το πολύ 2.

Όπως είπε ο κ. Κωνσταντάτος, έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους δημότες και η απόκριση ήταν ενθουσιώδης, ενώ ο δήμος το μόνο που τους ζήτησε είναι να προμηθευτούν  το φαναράκι.

Ο λαός δοκιμάζεται, όλοι το περνάμε αυτό, πρέπει να έρθει η Ανάσταση και θα έρθει μέσα από την ελπίδα. Οι Έλληνες θα κάνουν ένα πρωτόγνωρο Πάσχα στο σπίτι τους, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε το αναστάσιμο φως, που φέρνει την ελπίδα για την επόμενη ημέρα, κατέληξε, κάνουμε το χρέος μας.

Πηγή: newsbeast.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer