Για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και τα media του δεν είναι είδηση η τελευταία θέση της Κεφαλονιάς στον Τουρισμό -Είναι μια πάπια στον Κούταβο
Τουρισμός
16/06/2021 | 21:59

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου μέσω των πολυάριθμων sites και ραδιοφώνων που διαθέτει, θεωρεί ότι είναι μεγάλη είδηση η τοποθέτηση διχτύου για τις πάπιες στην Κούταβο, αλλά οι Κεφαλλονίτες δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι η Κεφαλονιά έχει βυθισθεί στην τελευταία θέση του Τουρισμού.

Η τελευταία θέση της Κεφαλονιάς στο Τουρισμό θεωρεί ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ενημερώνονται οι Κεφαλονίτες. Έτσι αυτή την είδηση δεν θα την διαβάσετε από τα sites του Δημάρχου, ούτε θα την ακούσετε από τα ραδιόφωνα του.

Ο κόσμος στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με τον κ. Μιχαλάτο πρέπει να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια  ότι ανασύρθηκαν κάποια σκουπιδάκια από το βυθό στο λιμάνι και ενημερώνει μέσω αναλυτικού ρεπορτάζ τους δημότες, αλλά δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι η Κεφαλονιά είναι το νησί με τα χειρότερα αποτελέσματα στον Τουρισμό.

Οι επαγγελματίες πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πληρώσουν κανονικά τα δημοτικά τέλη για τα κλειστά μαγαζιά τους, αλλά δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι το νησί μας έχει καταντήσει κωμωδία στον Τουριστικό χάρτη και πλέον μας έχουν ξεπεράσει και περιφερειακά αεροδρόμια της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ο κόσμος δεν πρέπει με τίποτα να μάθει τη γύμνια και την ανικανότητα αυτής της Δημοτικής αρχής η οποία έχει καταφέρει να καταδικάσει το νησί μας και να το γυρίσει 20 χρόνια πίσω.

Τα σχόλια δικά σας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ