Ανακοίνωση του ΚΚΕ
Για δεύτερη φορά βεβήλωσαν το μνημείο αγωνιστών του ΔΣΕ στον Αίνο
Πολιτική
26/07/2019 | 10:41

Γνωστά θρασύδειλα φασιστοειδή πριν κάποια βράδια κατέστρεψαν για δεύτερη φορά το μνημείο του ΔΣΕ στη θέση Άη Λευτέρης στον Αίνο. Οι φυσικοί και πολιτικοί απόγονοι των ΠΟΚιτών, των Ταγμάτων Ασφάλειας, των παλιών βασανιστών του κεφαλλονίτικου λαού, οι σημερινοί δολοφόνοι ναζιστές Χρυσαυγίτες μετά την εκλογική τους συντριβή στο νησί της Κεφαλονιάς και στην υπόλοιπη χώρα, και με την δίκη τους σε πλήρη εξέλιξη, ξέσπασαν πάνω στο μνημείο των ηρωικών μαχητών του ΔΣΕ Κεφαλονιάς, προφανώς γιατί θυμίζει πολύ γλαφυρά την ήττα των προγόνων τους στην μάχη εκείνη και προβάλλει διαρκώς τον τρόπο με τον οποίο οι λαοί έστελναν και θα στείλουν τον φασισμό και τους νοσταλγούς του εκεί που τους αξίζει: Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, χωρίς ελπίδα επιστροφής!!

Να τους θυμίσουμε άλλη μια φορά αν και αυτή την φορά οι γνωστοί εμπνευστές και υλοποιητές της καταστροφής του μνημείου συνελήφθησαν και καταδικάσθηκαν με την διαδικασία του αυτοφώρου, ότι οι κομμουνιστές και ο κεφαλλονίτικος λαός όχι μόνο δεν τρομάζουν με τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες, αλλά απεναντίας πεισμώνουν περισσότερο. Ξεσπούν στα μάρμαρα μέσα στη νύχτα, γιατί φοβούνται την εργατική τάξη και την πρωτοπορία της, το ΚΚΕ.

Αυτοί ήταν πάντα οι φασίστες! Σήμερα καταστρέφουν τα μνημεία των λαϊκών ηρώων, και χτυπούν το ΚΚΕ που υπήρξε ο αιμοδότης του ΕΑΜ –ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, αμαυρώνουν ό,τι θυμίζει στο λαό μας ότι έχει τη δύναμη να οδηγήσει τις εξελίξεις προς όφελός του, φτάνει να το θελήσει. Είναι στην ίδια ρότα με τα αφεντικά, τις κυβερνήσεις και τους οργανισμούς τους (ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ.) που θέλουν την αιώνια διατήρηση του συστήματος της εκμετάλλευσης. Αύριο θα αποτελούν την προμετωπίδα κράτους και εργοδοσίας ενάντια στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Πλανώνται πλάνην οικτράν, εάν πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα κάμψουν το ηθικό! και θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές και το λαϊκό κίνημα!Η εργατική τάξη, η νεολαία και ο λαός της Κεφαλονιάς μέσα από την δράση του στους αγώνες που αναπτύσσονται καθημερινά να δώσει απάντηση στους νοσταλγούς του φασισμού να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν, να τσακίσει τον φασισμό και τον σύστημα που τον γεννά.  Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, δυναμώνουμε τη μάχη ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά!!

Αργοστόλι, 25-7-2019

Τ.Ε. Κεφ/νιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer