Στο Ληξούρι
Για 5η συνεχόμενη χρονιά το SUMMER DANCE WEEK της Ελισάβετ Λιβιεράτου
Πολιτισμός
03/07/2018 | 21:28

Για 5η συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εβδομάδα χορού στο πανέμορφο νησί  της Κεφαλονιάς από τις  5-11 Ιουλίου, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΗΚΕ. Προσκαλεί παιδιά (άνω τον 8 ετών) και ενήλικες να συμμετάσχουν ενεργά στα σεμινάρια και στις εκδηλώσεις του SDW.

Η διοργάνωση του SUMMER DANCE WEEK θέλοντας να συμβάλει στην στήριξη της Κεφαλονιάς προσφέρει μια εκπαιδευτική εβδομάδα χορού για όλους, που αγαπούν τον χορό και την τέχνη γενικότερα. Θα πλαισιωθεί από μια καταξιωμένη ομάδα Διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών και καθηγητών χορού για BALLETJAZZCONTEMPORARYSALSA, BACHATA, AFRO,TANGO, MUSICALTHEATERκαι HIPHOP.  Συνδυάζει διακοπές, σεμινάρια, shows, διαγωνισμούς,party’sκαι διασκέδαση στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς.

Εκτός από τα καθημερινά μαθήματα θα οργανωθούν ISLAND TOURS στην παραλία του Ξι, την Κυριακή 8 Ιουλίου στο AVERTO BeachBar και στα Λέπεδα, την Δευτέρα 9 Ιουλίου. Καθώς επίσης PARTYσε διάφορα σημεία του νησιού μας, όπως την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο INSIDE Bar στο Ληξούρι, έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες μας να γνωρίσουν από κοντά όλο το νησί μας.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου θα διεξαχθεί το φαντασμαγορικό SHOWστην Κεντρική Πλατεία του Ληξουρίου στις 10μ.μ.. Ενώ ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο TERRAMAREHOTEL τηνΤρίτη 10 Ιουλίουστις 10μ.μ..

Λεπτομέρειες θα βρείτε στο summerdanceweek.gr και στο facebook: summerdanceweek

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia