Γεράσιμος Παπαναστασάτος: Μνημείο υποκρισίας -Σε αθηναϊκή εταιρία έδωσε την κατασκευή της ΔΕΥΑΚ ο … «προτιμάτε κεφαλλονίτικες επιχειρήσεις» και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής
Αυτοδιοίκηση
28/03/2023 | 19:56

Κ Σταύρο Σπαθή, θαυμάζουμε τα κατά καιρούς σποτάκια σας ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης να “προτιμούν οι Κεφαλλονίτες τις τοπικές επιχειρήσεις”, όμως εσείς ο ίδιος ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δώσατε με απευθείας ανάθεση ( 435/2022 απόφαση ΔΣ ) την κατασκευή ιστοσελίδας για την ΔΕΥΑΚ, κατευθείαν σε Αθηναϊκή επιχείρηση της Δ Ο Υ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ !!!.

Τα χρήματα δεν είναι ιδιαίτερα πολλά ( 7.000,00 ευρώ ), ιδίως αν σκεφτούμε ότι σε άλλες περιπτώσεις ¨έχετε τινάξει την μπάνγκα στον αέρα”, από την άλλη όμως τι μηνύματα δίνετε και με τι ηθικό βάρος θα προτρέψετε ξανά την προτίμηση των τοπικών επιχειρήσεων, όπως είναι εύλογο . Τόσο δύσκολο ήταν να αναλάβει την κατασκευή ιστοσελίδας για την ΔΕΥΑΚ μια τοπική επιχείρηση (υπάρχουν αρκετές στην Κεφαλονιά)? Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα που διαχειρίζεστε είναι των Δημοτών και των κατοίκων της Κεφαλονιάς.

Σας έχουμε ακόμα μια πρόταση που θα ταιριάζει τέλεια με την υποκρισία σας:

Την επόμενη φορά την διαφημιστική καμπάνια του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας – Ιθάκης για την προτίμηση των τοπικών επιχειρήσεων να την αναλάβει διαφημιστική εταιρεία των Πατρών, των Αθηνών, της Αμαλιάδος, από τις Κουκουβάουνες και όπου αλλού θέλετε.
Δεν φταίτε εσείς, φταίνε αυτοί που σας ανέχονται.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer