Γεράσιμος Παπαναστασάτος: Ένας «ΙΠΠΟΚΟΜΟΣ» για την Αννούλα….! Καλή τύχη κ. Τέλη Μπατιστάτε
Πολιτική
22/10/2021 | 10:09

Από ότι φαίνεται η ίδια η Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου κ. Άννα Ζαπάντη δεν είχε το σθένος να απαντήσει προσωπικά, για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ Διαχείριση των 3 εκ. ευρώ και βάλε του Ιδρύματος, αλλά απάντησε ως «αντ΄ αυτής» ο ιπποκόμος της , στέλεχος του  τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, πρώην στέλεχος  της παράταξης Φόρτε, και μετέπειτα αποστάτης και φανατικός υποστηριχτής του Μιχαλάτου, που πλέον στηρίζει Παναγή Καππάτο της ΝΔ Τέλης Μπατιστάτος !!! (Μπερδευτήκατε; Εμείς καθόλου αφού όλα είναι πιθανά στον θαυμαστό κόσμο της αυλής του ολιγάρχη   Δημάρχου  !!!!!!).

Φίλε Τέλη ή  κύριε   «αντ΄ αυτής»:

1) Από πότε  μια Πρόεδρος ενός ιδρύματος επιτρέπεται να παραβιάζει ευθέως τον νόμο επειδή απλά έτσι κρίνει η ίδια   , πόσο μάλλον όταν  μιλάμε για διαχείριση οικονομικών μεγεθών της τάξεως  των 3.000.000,00 ευρώ και βάλε  ?? Η διαδικασία των διαγωνισμών για τις  Εμπορικές τράπεζες που περιγράφεις αναλυτικά, φίλε Τέλη, στην συγκεκριμένη περίπτωση  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, οπότε άθελα σου προέβης σε ομολογία ενοχής της Προέδρου Άννας Ζαπάντη. Δηλαδή ως δικηγόρος εκ του προχείρου  την ΈΚΑΨΕΣ την κ Αννούλα !!!!!!!

2) Ποιος  μπορεί να πιστέψει τον αστείο ισχυρισμό σου ότι το Γηροκομείο «ζει» μόνο με τριάντα χιλιάδες  ευρώ τον χρόνο; Είναι  πρόδηλα ψευδές αρκεί μια ματιά στο «διαύγεια»  ή  στους οικονομικούς απολογισμούς του ή στην κοινή λογική  για να αποδειχτεί ότι αυτό είναι μύθευμα !! Επίσης σε καμιά περίπτωση το άνοιγμα του λογαριασμού στην τράπεζα της Ελλάδος δε εμποδίζει την διαχείριση των χρημάτων ή την αξιοποίηση τους , ούτε φυσικά θα τα «αρπάξει» το  κράτος, όπως θυμήθηκε ο «αντιμνημονιακός» σου εαυτός, αλλά απλά θα τα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ από τυχόν ανεξέλεγκτη  η  αλόγιστη διαχείριση τους!!. Μήπως αυτό ακριβώς φοβάστε;

3) Φίλε Τέλη σε τελική ανάλυση εάν δεν σας αρέσει ο νόμος, γιατί δεν λέτε  στον ολιγάρχη δήμαρχο Μιχαλάτο να πει στον «βοηθό του» βουλευτή Καππάτο να προτείνει μια τροπολογία και να  τον αλλάξει  ώστε να μην σας «τρέχουν» ??!  Είμαι σίγουρος ότι με χαρά θα κάνει το θέλημα οπότε το όλο θέμα θα λήξει αισίως  για εσάς.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα !!!!!

 

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

δικηγόρος,

Στέλεχος της παράταξης Δήμος Αργοστολίου: «Παρόν & Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ