Σποτ των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου για τον εμβολιασμό [βίντεο]
Κοινωνία
11/06/2021 | 11:37

Την αδήριτη ανάγκη για τον εμβολιασμό των κατοίκων των νησιών μας τονίζουν σε βίντεο – σποτ οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου, το οποίο έδωσαν στη δημοσιότητα σήμερα. Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο συνεργάστηκαν ο προϊστάμενος των Κοινωνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δημουλιός και ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Φραντζής με υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά και συμπολίτες μας που συμμετείχαν.

Καθίσταται σαφές ότι η επιχείρηση «Ελευθερία» πρέπει να προχωρήσει με ταχύτερα βήματα στο νησί μας, στο οποίο ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά, το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιάσει σημάδια επιβράδυνσης σε ό,τι αφορά το κλείσιμο νέων ραντεβού.

Σε μήνυμά του ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλημηδός  επεσήμανε την ανάγκη για εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού μας προκειμένου «αφενός να θωρακιστεί η υγεία όλων μας αφετέρου να συμβάλλουμε ώστε τα νησιά μας να αποκτήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό ανοσίας και να χαρακτηριστούν Πράσινα. Τόσο η υγεία όσο και η τοπική μας οικονομία και ο τουρισμός εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το ποσοστό ανοσίας που θα επιτύχουμε.»

Στη συνέχεια εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους συντελεστές του σποτ: «Εκφράζουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα συγχαρητήριά μας στις κοινωνικές δομές του δήμου μας , ιδιαίτερα στην κοινωνική μας υπηρεσία για τον γενικό συντονισμό της παραγωγής και την επιμέλεια της, καθώς και:

–          Στον  χορηγό της παραγωγής, Ανδρέα Δεμπόνο και τις συνεργάτιδες του  ηλεκτρονικού περιοδικού-kefallonitis.com,( Δώρα Πανουσοπούλου-Έλλη Μαυραγάνη)

–          Στην ΑντιπεριφέρειαΚεφαλληνιας –Ιθάκηςκαι τον υπάλληλο Γεράσιμο Γασπαρινάτο

–          Στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Σάμηςκαι την Ιουλία Δόριζα

Για τη συμβολή και συνεργασία .

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που  συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας: Άννα Μαρία Πετρίδου, Μαρία Κουνάδη, Γεράσιμο Λιγνό, Βουτσινά Θωμά, Αλέκο Πεφάνη, Αλέξανδρο Χαλιώτη και Χρήστο Ράπτη.»

Ακολουθεί αυτούσιο το βίντεο – σποτ:

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ