Γεωργία Καππάτου: Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε
Βουλευτικές Εκλογές 2023
08/06/2023 | 14:28

Ανακοίνωση Γεωργίας Καππάτου, υποψηφία βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Θιακοκεφαλονίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους εκείνους που μας άκουσαν και σκέφθηκαν μια διαφορετική επιλογή.

Προσωπικά, σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Ένα ευχαριστώ και στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, οι οποίοι είτε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, είτε από το ραδιόφωνο, μας έδωσαν βήμα και λόγο. Για πρώτη φορά στα νησιά μας, οργανώθηκε δημόσια ραδιοφωνική συζήτηση υποψηφίων γυναικών, πρόταση που κατέθεσα στο ραδιόφωνο του Σάκη Βούτου και εκείνος την έκανε πράξη.
Οφείλω μια ξεχωριστή αναφορά στους συγχωριανούς μου στα Δηλινάτα για την αγάπη τους, σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους, όπως επίσης και στους Θιακούς γιατί με κατέταξαν πρώτη στην σταυροδοσία.

Ως υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, μαζί με όλα τα στελέχη, δώσαμε έναν αγώνα για να ακουσθεί η φωνή μας, για να έρθει ξανά η κοινωνία στο προσκήνιο.
Σε αυτήν την ολιγόμηνη προεκλογική εκστρατεία, ζήσαμε όμορφες στιγμές, αποκτήσαμε νέες εμπειρίες ζωής, γίναμε ομάδα, παρέα, φίλοι.

Η προεκλογική μας παρουσία αναγνωρίσθηκε από όλους, ως η καλύτερη.
Γιατί ΜΑΖΙ και οι τρεις υποψήφιοι, καταθέσαμε προτάσεις, ιδέες, πολιτική σκέψη και λόγο, ακούσαμε τον κόσμο και τα προβλήματά του .

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε.

Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον, η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να σταθεί ως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, απέναντι στις πολιτικές που πλήττουν την μεσαία και χαμηλή τάξη, μέσα από ένα πρόγραμμα θετικό, αισιόδοξο, μεταρρυθμιστικό,
που θα μειώσει τις ανισότητες, με δημόσια υγεία, με δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα και, βέβαια, με βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, όχι για να μοιράσει καρέκλες, αλλά για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό.
Να υπηρετήσει αρχές και αξίες. Χωρίς λαϊκισμό και με έντιμο αγώνα, αρχίζει η επιστροφή της δημοκρατικής παράταξης στο πολιτικό προσκήνιο, με γνώμονα το δίκαιο, την αλληλεγγύη και την ευρωπαϊκή προοπτική.
Μαζί μπορούμε να χαράξουμε έναν νέο δρόμο Αλλαγής για τα νησιά μας , μαζί με το ψηφοδέλτιο της Ανανέωσης, της Ενότητας και της Ελπίδας.
Είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα. Θα συνεχίσουμε να ζούμε στα νησιά και να βιώνουμε τα προβλήματα που μαστίζουν τους τόπους μας.

Καλούμε όλους τους Θιακοκεφαλονίτες να έρθουν κοντά στο ΠΑΣΟΚ. Καλούμε και τους ετεροδημότες μας, να έρθουν ξανά στα νησιά, είτε να πάνε και πάλι στα ειδικά εκλογικά κέντρα να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

Για την επόμενη μέρα στα νησιά μας.

Συγχαρητήρια σε όλους για τον αγώνα που έδωσαν και καλή δύναμη στην νέα προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε. Η μάχη συνεχίζεται.»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer