Γέμισε ροζ μπαλόνια το Αργοστόλι – Περίπατος ευαισθητοποίησης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού
Γυναίκα
30/10/2021 | 19:53

Γράφει η Δέσποινα Χαρώνη

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι περίπατος με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον καρκίνο του μαστού και την επισήμανση για την σημαντικότητα της πρόληψης στις γυναίκες. Το λιθόστρωτο από την Πλατεία Καμπάνας έως το κτίριο της αντιπεριφέρειας γέμισε με ροζ μπαλόνια και πολίτες όλων των ηλικιών να περπατούν ενωμένοι για ένα καλό σκοπό.

Στον περίπατο συμμετείχαν, η Σοφία Ζαφειράτου πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, η Κρυσταλλία Μιχαλάτου Αντιδήμαρχος, ο Αναστάσης Ζαπάντης χειρουργός στο νοσοκομείο Αργοστολίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός. Ακόμη στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρας Ρουχωτάς καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Πολλάτος.

Για την ευαισθητοποίηση και κυρίως για την σημαντικότητα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού μίλησαν οι Φωτεινή Φωή κοινωνική λειτουργός του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, η Σοφία Ζαφειράτου, ο Αναστάσιος Ζαπάντης, ο Σταύρος Τραυλός και ο Γιώργος Τσιλιμιδός.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια υπέροχη μουσική νότα.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer