Γαβριελάτος: «Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Σαμούρης»!
Πολιτική
22/04/2018 | 18:39

Έστω και μετά από πολλά χρόνια είναι καλό ότι ο Σπύρος Σαμούρης αποφάσισε να απολογηθεί για το σκάνδαλο με τις υπεξαιρέσεις στο Δράπανο την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου. Ούτως ή άλλως για όσους ζούσαμε στο Αργοστόλι είναι γνωστό  ότι για την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου υπάρχουν πολλά ζητήματα για διερεύνηση και είναι καλό ο κ. Σαμούρης σιγά-σιγά να συνηθίζει τον ρόλο του «απολογούμενου».

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι Αργοστολιώτες δεν θέλουμε ξανά τον «Αντιδήμαρχο της μιζέριας» σε κανένα ρόλο, ούτε αυτόν του «σερίφη» ούτε αυτού που «σβήνει τα πρόστιμα».

Ο κ. Σαμούρης πρέπει να καταλάβει ότι οι εποχές άλλαξαν και ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ας σταματήσει λοιπόν να συκοφαντεί προσωπικότητες και ανθρώπους με πραγματική προσφορά όπως ο Λούκας Νιφοράτος σε αντίθεση με τον ίδιο το Σπύρο Σαμούρη που θεωρείται τουλάχιστον αμφιλεγόμενο πολιτικά πρόσωπο ταυτισμένο με μία «μαύρη περίοδο» σκληρού κομματισμού στον πρώην Δήμο Αργοστολίου, που δεν άφησε κανένα ιδιαίτερο έργο.

Σε ότι αφορά στα ψευτοπορίσματα και τις σκευωρίες εις βάρος της παρούσας Δημοτικής Αρχής από γνωστούς κύκλους, όπως και ο κ. Σαμούρης ξέρει πολύ καλά, αυτά οι εμπνευστές τους τα έβαλαν ήδη εκεί που ταιριάζουν καλύτερα…

Αλέκος Γαβριελάτος (Αλούπης)

Τοπικός Σύμβουλος Αργοστολίου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer