Αιχμές σε Μιχαλάτο και Τραυλό
«Γαλάζια» επίθεση Παπαναστασάτου στον Βουλευτή Καππάτο: «Η σιωπή των αμνών»
Πολιτική
07/11/2020 | 19:33

Θα πρότεινα  στον βουλευτή  της Νήσου κ Καππάτο Παναγή, πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και ενεργό δικηγόρο, στον κύριο αντιπεριφερειάρχη κ. Τραυλό, στον νυν Δήμαρχο κ Θεόφιλο Μιχαλάτο, να προβούν  σε μια λήψη  ομαδικής φωτογραφίας με  πλατύ χαμόγελο και να ευχηθούν στον Λαό της Κεφαλονιάς και ειδικότερα στους επαγγελματίες  μικρομεσαίους του Νησιού ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ  ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ !!!!!!!!!!, μετά το  lockdown.

Τώρα το ταξίδι που θα βγάλει, δεν χρειάζεται να το αναλύσω, καθώς πλέον δεδομένο είναι ότι η μικρομεσαία αστική επαγγελματική τάξη που αποτελεί την ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ της οικονομίας,  εν ολίγοις  ΝΕΤΑΡΙΣΕ !  Απορίας άξιο αποτελεί η σιωπή κυρίως των εχόντων  θέσεις  ηγεσίας δηλαδή του κ Βουλευτή, του κ Αντιπερειφερειάρχη και του κ Δημάρχου Αργοστολίου, που ούτε καν στον κόπο μπήκαν να κάνουν μια δήλωση, για παράδειγμα ο βουλευτής του Νησιού και μέλος του κυβερνόντος κόμματος θα έπρεπε  να εξηγήσει σε εμάς,  που ο μισθός δεν πέφτει κάθε μήνα αλλά τρέχουμε όλοι για να καλύψουμε τα έξοδα μας :

α) Γιατί  πριν την απόφαση της Κυβέρνησης για γενικό λουκέτο  δεν αποφάσισαν να απαγορέψουν  τις μετακινήσεις  από Νομό σε Νομό  ώστε να προλάβουν  καταστάσεις μη ανατρέψιμες όπως η τωρινή ??  , β)  Ποιες ενέργειες  έγιναν για να θωρακιστεί το Νησί σε ζητήματα υγείας  ως προς    τον  covid  αλλά και ως προς το ιατρικό προσωπικό του ΓΝΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ    όταν οι θέσεις για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς προβλέπονται σε τέσσερις παθολόγους και τέσσερις αναισθησιολόγους   ενώ σήμερα  εν μέσω πανδημίας  έχουμε έναν παθολόγο και έναν αναισθησιολόγο  ??!! Και πως θα αντέξουν  οι δυο ιατροί στην πίεση  της καθημερινότητας με εφημερίες συγχρόνως??

γ) Πραγματοποιήθηκε κάποια  απευθείας συνάντηση με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας  με πρωτοβουλία  των προαναφερομένων ιθυνόντων  η απλά έγινε  μια συνάντηση  με τον εκάστοτε διοικητή του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας  μάλιστα  με ωραίες Φώτο και με χαμόγελο  επιτυχίας ?!!!!Επομένως να περιμένω την νέα Φώτο με τον νέο διοικητή, μόνο που φροντίστε να είστε όλοι μαζί  έτσι για καλύτερη φωτογένεια και  αέρα επιτυχίας !!!!!!!!! Επίσης  αγαπητέ  συνάδελφε Παναγή που είσαι ακόμη ενεργός δικηγόρος εάν δεν απατώμαι , γιατί δεν απαίτησες από τον κ πρωθυπουργό σε περιοχές μη επικινδυνότητας  δηλαδή κίτρινες  όπως και το νησί μας  τα Δικαστήρια να παραμείνουν ανοιχτά μόνο για κατάθεση  δικογράφων η λήψη εγγράφων ,   λήψη αντιγράφων και πιστοποιητικών  και ας μη γίνουν ακροατήρια ( έτσι και αλλιώς  τα ακροατήρια  έχουν μειωθεί  διότι γνωρίζεις καλά ότι η οικονομική στενότητα   που επικρατεί έχει ανάγει το Δικαστήριο σε είδος πολυτελείας  πλέον!! )   η γιατί  δεν απαίτησες να μείνουν ανοιχτά τα Υποθηκοφυλακεία  ώστε ο απλός πολίτης  να εξυπηρετείται   με μέτρα και προσοχή όπως έκανε  άλλωστε και κυρίως   για να μην εξαφανιστούν   από προσώπου γης οι υπόλοιποι συνάδελφοι σου δικηγόροι  που κάθε μέρα τρέχουν για να καλύψουν έξοδα    για να επιβιώσουν εκτός και εάν θεωρείς ότι όλοι έχουν πάγια αντιμισθία !!!!!.

Μια δήλωση, κάτι που να δείχνει το ενδιαφέρον σου για τον κλάδο που σε στήριξε, ΤΙΠΟΤΑ   !!!! Αυτά  στα κατονομάζω διότι έχω   Δηλώσει ότι  ναι μεν Καραμανλικός  ήμουν και θα είμαι και ΝΔ υποστήριξα αλλά τέτοια απαξίωση στον επιστημονικό κλάδο των δικηγόρων και άλλων επιστημόνων  ΕΝ ΚΑΙΡΩ  ΝΔ  ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!!!!!!!! Η Απόλυτη σιωπή λοιπόν από όλους  τους ανωτέρω ιθύνοντες  και το μόνο που μένει  είναι   οι  φωτογραφίες σε οιαδήποτε  επίσκεψη με επίσημο φορέα  γίνεται !!!!!!!!!!. Η  καθημερινότητα είναι σκληρή , και προφανώς οι  ιθύνοντες  δεν έχουν σχέση με αυτήν που  ζούμε εμείς  στο Νησί  η κάνουν πως δεν την βλέπουν    δηλαδή εφαρμόζουν το ρητό, ΠΕΡΑ    ΒΡΕΧΕΙ………..!!!! Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ  ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!!

Κύριοι ειλικρινά, δεν θα προέβαινα σε αυτή την παρέμβαση  αλλά  επειδή βλέπω ότι   απέχετε  μακράν της καθημερινότητας , δεν έχετε επαφή με την κοινωνία  που νοσεί και πλέον έχει ζητήματα διαβίωσης, σας προτείνω να εξακολουθήστε  να μένετε άπραγοι, να μην   μιλάτε καθόλου , απλά να βγάζετε φωτογραφίες   με πολύ χαμόγελο  και με τον τρόπο αυτό  θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σε επίπεδο   ανθρώπους  που κυβέρνησαν την χώρα και την οδήγησαν στα βράχια  κατά τα λεγόμενα των προγενέστερων   σας   Εχόντων την εξουσία ΚΑΙ  συνεχίστε το έργο σας  σαν να μη συμβαίνει τίποτε  και προπάντων ΣΙΩΠΑΤΕ   !!!!,   μόνο που ο Λαός και για να μιλήσω για  την μικρομεσαία αστική τάξη ,  που υπάγομαι και εγώ  όπως και πολλοί άλλοι επιστήμονες ,   θα μιλήσει στην ώρα του και όπως πρέπει και αυτό σίγουρα δεν θα είναι φωτογραφίες   , απλά τώρα υπομονή κάνουμε διότι  δεν είναι του ήθους μας να πράξουμε κάτι άλλο.

Γ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ